Ποια Βαλέρια Χοψονίδου; Ναταλία Γερμανού και Μάριος Ιωάννου πέρασαν ΜΑΖΙ το Πάσχα στο Λονδίνο

Εθεάθησαν μαζί στο ίδιο αεροπλάνο

Ποια Βαλέρια Χοψονίδου; Ναταλία Γερμανού και Μάριος Ιωάννου πέρασαν ΜΑΖΙ το Πάσχα στο Λονδίνο

Τι και αν οι τελευταίες φωτο του OK δείχνουν τον Μάριο Ιωάννου, την Μεγάλη Πέμπτη, μαζί με την αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια, την ώρα που εκείνη τον υποδέχεται στο Ελ. Βενιζέλος μετά το ταξίδι του στο Παρίσι, φουντώνοντας έτσι τις φήμες ότι είναι ζευγάρι;

image (1).jpg
Τι και αν δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Ναταλία Γερμανού έχει προχωρήσει της ζωή της έχοντας άλλο σύντροφο στο πλευρό της;

Το πρώην (;) ζευγάρι πολύ μας έχει μπερδέψει καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν ��ην παρουσιάστρια και τον ηθοποιό να πέρασαν το Πάσχα μαζί! Σήριαλ έχει γίνει η σχέση τους, όχι αστεία!

Για να καταλάβετε, ο ηθοποιός Μ. Πέμπτη εθεάθη με την Βαλέρια και Μ. Παρασκευή "πέταγε" για Λονδίνο μαζί με την Ναταλία!

Την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Τσολάκη στο «Happy Day», ενώ την είδηση επιβεβαίωσε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος βρέθηκε στην ίδια πτήση μαζί τους, όταν επέστρεφαν από την Αγγλία.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Ναταλία και ο Μάνος συνταξίδευαν, ενώ, όπως αποκάλυψε, η παρουσιάστρια ήταν κομψά ντυμένη και φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου!

Για την ιστορία πάντως, η Γερμανού ανέβασε φωτο στο Instagram από τα Κύθηρα την Δευτέρα του Πάσχα, όπου υποτίθεται είχε πάει με την μητέρα της!

ΚΙΤΗΙΑ.jpg
Λέτε να το έκανε για... ξεκάρφωμα; Πάντως, η αλήθεια είναι ότι... "μυρίζει" επανασύνδεση! Αλλά γιατί τέτοια μυστικοπάθεια βρε παιδιά;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top