Διπλή μαστεκτομή έκανε η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον

Στο πλευρό της ο γνωστός ηθοποιός τις δύσκολες ώρες

Διπλή μαστεκτομή έκανε η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς,  Ρίτα Γουίλσον

Ο καρκίνος του μαστού χτύπησε την πόρτα της ηθοποιού και συζύγου του Τομ Χανκς, Ρίτας Γουίλσον.

Η ηθοποιός που έχει ελληνικές ρίζες και είναι και παραγωγός πολύ γνωστών ταινιών ανάμεσα σ' αυτές το «Γάμος Αλά Ελληνικά», υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, όμως αυτό δεν την έκανε να χάσει την αισιοδοξία της. Μάλιστα τόνισε και πόσο πολύ τη στήριξε ο Τομ Χανκς σε όλο αυτό.

«Με τον σύζυγό μου στο πλευρό μου, την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, υποβλήθηκα σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής και ανάπλασης, την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από διάγνωση για καρκίνο του μαστού. Αναρρώνω και, το πιο σημαντικό, είναι ότι περιμένω να αναρρώσω πλήρως. Γιατί; Γιατί το ανακάλυψα νωρίς, έχω εξαιρετικούς γιατρούς, και πήρα και δεύτερη γνώμη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το πρόβλημα υγείας της το εντόπισε ύστερα από ραντεβού που είχε για προγραμματισμένη ετήσια μαστογραφία και μαγνητικές τομογραφίες. Όταν της ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα θέλησε να πάρει και μία δεύτερη ιατρική γνώμη για να είναι πιο σίγουρη.

«Μια δεύτερη γνωμάτευση μπορεί να είναι κρίσιμη για την υγεία. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν οι δύο γνώμες συμπίπτουν θετικά, ενώ έχεις πολλά να κερδίσεις αν κάτι έχει ξεφύγει στον ένα γιατρό, πράγμα που συμβαίνει. Η πρόωρη διάγνωση είναι το παν» ανέφερε η ίδια.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 30 Απριλίου του 1988 και απέκτησε δύο γιους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top