Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

«Ένα τέταρτο παιδί είναι καλοδεχούμενο» αποκάλυψε το μοντέλο

 Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Στα δημοσιεύματα που θέλουν εκείνη και το Σάκη Ρουβά να έχουν ανέβει κρυφά τα σκαλιά της εκκλησίας απάντησε η Κάτια Ζυγούλη!

«Δεν έχουμε παντρευτεί» ξεκαθαρίζει το μοντέλο, ενώ παράλληλα μιλάει με πολύ συγκινητικά λόγια για τον σύντροφο της ζωής της: «η σχέση μου με το Σάκη είναι σχέση ουσίας, είναι σχέση ζωής .Ο γάμος για το γάμο δε με αφορά».

3018_SAKIS_ROYVAS_KATIA_ZIGOYLI_232015 (536x800).jpg

Η Κάτια και ο Σάκης που αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz προσπαθούν να αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στα τρία παιδιά τους, την εφτάχρονη Αναστασία, τον τρεισήμισι ετών Αλέξανδρο και τη 2 ετών Αριάδνη.

«Η οικογένειά μου πάντα ήταν πάντα είναι και πάντα θα είναι η προτεραιότητά μου. Τα παιδιά είναι μία τεράστια πηγή ενέργειας» τονίζει το μοντέλο.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα το ζευγάρι βρίσκεται οικογενειακώς στην Κέρκυρα και περνάνε παραδοσιακό Πάσχα. Η Κάτια μάλιστα στη συνέντευξή της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους στο μέλλον.

6609_ZIGOYLI_ROYVAS_17102014 (535x800).jpg

«Τα παιδιά είναι μία τεράστια πηγή ενέργειας είναι δώρου θεού και πάντα καλοδεχούμενα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική περίοδο δουλειάς που απαιτεί πολύ χρόνο, οπότε το τέταρτο παιδί αυτή τη στιγμή δεν το επιδιώκω» τονί��ει η σύντροφος του Σάκη Ρουβά.

Όχι μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στα επαγγελματικά της διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού κέρδισε «το στοίχημα» που αφορά την παρουσίαση του «Madwalk», όπου καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρχουν με σπουδαίους καλλιτέχνες σε ένα ξεχωριστώ event.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top