Δωροθέα Μερκούρη: Πρωταγωνίστρια σε βιβλικό έπος διεθνούς παραγωγής με θέμα τον Ιησού!

Η Ελληνίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την μητέρα του Ελεάζαρ σε ταινία με θέμα τα παιδικά χρόνια του Χριστού

Δωροθέα Μερκούρη: Πρωταγωνίστρια σε βιβλικό έπος διεθνούς παραγωγής με θέμα τον Ιησού!

​Σε μια μεγάλη παραγωγή που φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το επόμενο Πάσχα πρωταγωνιστεί η Δωροθέα Μερκούρη.

Η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός, θα υποδυθεί την μητέρα του Ελεάζαρ, στην ταινία «Christ the Lord: Out of Egypt», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2016, και θα έχει διεθνή διανομή.

0078_DOROTHEA_MERKOYRI_762013.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:

Η ταινία με σκηνοθέτη τον ιρανικής καταγωγής Αμερικανό, Σάιρους Νόουραστεχ, αφηγείται την ιστορία του Χριστού στην ηλικία μεταξύ 7 και 8 ετών, την περίοδο που η οικογένεια του άφησε την Αίγυπτο για να πάει στην Ναζαρέτ. Το σενάριο βασίζεται στο επιτυχημένο βιβλίο της Αν Ρις, η οποία είναι η συγγραφέας των βραβείων και των best sellers στην Αμερική.

Η Δωροθέα Μερκούρη θα υποδύεται την μητέρα του Ελεάζαρ (προπάππου του Ιωσήφ), ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και η πρώτη προβολή της ταινίας έχει προγραμματιστεί στις ΗΠΑ για τις 11 Μαρτίου του 2016.

6564_DOROTHEA_MERKOYRI_462014.jpg
Στο καστ συμμετέχουν πολύ γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Σον Μπιν από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο Σον Μπράντλεϊ από το «Χάρι Πότερ» και ο Τζόναθαν Μπέιλι από το «Ελίζαμπεθ: Η Χρυσή Εποχή».

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ;

«Τον σκηνοθέτη τον γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Μιλήσαμε, διαβάσαμε κάτι μαζί. Ο σκηνοθέτης αυτό κάνει, σε ακούει πως είσαι όταν το διαβάζεις. Συναντηθήκαμε στην Τσινετσιτά στο στούντιο. Όλες οι συναντήσεις έγιναν εκεί. Το έργο έχει λίγους γυναικείους ρόλους, τρεις συνολικά. Όλοι εί��αι άντρες και παιδάκια. Η ταινία εκτυλίσσεται στην Αίγυπτο αλλά γυρίζεται σε ιταλικό έδαφος. Στην ουσία είναι μια παιδική, οικογενειακή ταινία για το πώς ο Ιησούς ως παιδί μπορούσε να διαχειριστεί καταστάσεις με αυτή την δύναμη. Όλοι οι ηθοποιοί στην ταινία είναι εξαιρετικοί. Είναι από αυτούς που τους ακούς και νιώθεις το εκτόπισμα του ονόματος τους. Υπάρχουν και ηθοποιοί που παίζουν λίγο, γιατί είναι στο ταξίδι του Ιησού. Και παίζουν πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί σε αυτό το ταξίδι. Πάντα ήθελα να παίξω δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top