Στα δικαστήρια η Σάντρα Μπούλοκ μετά την εισβολή παρανοϊκού θαυμαστή στο σπίτι της

Ξεκίνησε η προανακριτική διαδικασία για τον 39χρονο άνδρα

Στα δικαστήρια η Σάντρα Μπούλοκ μετά την εισβολή παρανοϊκού θαυμαστή στο σπίτι της

​Την Πέμπτη ξεκίνησε η δίκη του 39χρονου άνδρα ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στις 8 Ιουνίου του 2014 εισέβαλλε στο σπίτι της Σάντρα Μπούλοκ την ώρα που εκείνη ήταν μέσα, με αποτέλεσμα μέσα στον πανικό και τον φόβο της, να κλειδωθεί στην ντουλάπα ώστε να γλυτώσει!

spl688305_001.jpg
Κατά την διάρκεια της δίκης, ακούστηκε και η γεμάτη αγωνία τηλεφωνική κλήση που είχε κάνει στην αστυνομία η 49χρονη ηθοποιός στους αστυνομικούς.

Πανικόβλητη και με δάκρυα να κυλούν από τα μάτια της έλεγε:

(ΦΩΤΟ:Ο 39χρονος εισβολεας)

110614185437_7063.jpg
«Μπήκα μέσα στην ντουλάπα μου και κλείδωσα. Έχω πόρτα ασφαλείας» ακούγεται να λέει η Μπούλοκ, δίνοντας στη συνέχεια μια περιγραφή του δράστη:

«Αρχικά νόμιζα πως ήταν άνεμος που φυσούσε. Πήγα να δω τι συμβαίνει και τότε τον είδα. Μου είπε “λυπάμαι Σάντι, αλλά σ΄αγαπάω”».

(ΦΩΤO:το σπιτι της Σάντρα Μπούλοκ)

spl802769_007.jpg
Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αναφέρει πως ο Τζόσουα Κόρμπετ ήταν τρεις μέρες έξω από το σπίτι της Μπούλοκ πριν πάρει την απόφαση να εισβάλλει. Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης ένα ημερολόγιο στο οποίο μιλούσε για την ηθοποιό, αλλά και ένα γράμμα στο οποίο την αποκαλούσε σύζυγό του, ομολογούσε την αγάπη του για εκείνη και έλεγε πως θέλει να κάνει σεξ μαζί της!

spl938334_011.jpg
Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής ακρόασης του 39χρονου άνδρα, το δικαστήριο θα κρίνει αν ο Κόρμπετ θα παραπεμφθεί σε δίκη ή όχι. Αυτός είναι και ο λόγος, που η 49χρονη σταρ δεν αναμένεται (προς ��ο παρόν) να πάει στο δικαστήριο ώστε να καταθέσει.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει… αθώος!

AKOΥΣΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top