Μαζί στο θεατρικό σανίδι στη Νέα Υόρκη ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο γιος ��ου

Τι λέει ο ηθοποιός για αυτή του την εμπειρία;

Μαζί στο θεατρικό σανίδι στη Νέα Υόρκη ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο γιος του

​Η παροιμία «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του γιου του Στράτου Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδη, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του.

Ο Αλκιβιάδης(γιος επίσης και της ηθοποιού Μαρία Γεωργιάδου) δεν κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα αλλά στη Νέα Υόρκη και μάλιστα στο πλευρό του πατέρα του. Οι δύο άντρες πρωταγωνιστούν στην παράσταση «The Shout» δηλαδή «η κραυγή-Αναφορά στον Γιο μου» όπως είναι ο τίτλος στα ελληνικά, η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της σε νεουορκέζικες σκηνές αλλά και σε χώρες της ελληνικής παροικίας αφού στις 18 Απριλίου θα παρουσιαστεί στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια».

Ο Στράτος δεν πρωταγωνιστεί μόνο αλλά και σκηνοθετεί , ενώ το έργο είναι βασισμένο στην «Ασκητική» και την «Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη καθώς και σε κείμενα του Αποστόλου Παύλου, του Γκιμπράν και του Σολωμόντα.

«Ο καθένας κρύβει μέσα του μία κραυγή είναι η ψυχή που δεν υποτάσσεται είναι ανάγκη για μία ελευθερία» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «η Ασκητική δεν παύει να είναι κραυγή του καθενός αλλά και της Ελλάδας που μας έδειξε μέσα στο χρόνο πως δε λογαριάζει δυσκολίες».

Πατέρας και γιος βρίσκονται εκεί από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ όπως είχε επισημάνει ο Στράτος Τζώρτζογλου σε παλαιότερη συνέντευξή του ήταν επιθυμία του γιου του να πάνε στην Αμερική και μάλιστα ο Αλκιβιάδης έκανε εκεί την τελευταία τάξη του Λυκείου!

«Δεν υπάρχει καμία οικονομική ευχέρεια. Δεν έχω πολλά χρήματα μαζί μου, αλλά με ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα να αισθάνεται ασφάλεια ο Αλκιβιάδης» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top