Γνωστή celebrity:«η μεταβολή του σώματός μου ήταν ότι έχασα ένα στήθος»

«Είπα στους γιατρούς αν διαπιστώσουν πως έχω και στον άλλο μαστό να τον κόψουν»

Γνωστή celebrity:«η μεταβολή του σώματός μου ήταν ότι έχασα ένα στήθος»

Για την περιπέτεια υγείας της μίλησε η Τένια Μακρή σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν στο check up που συνήθιζε να κάνει κάθε χρόνο διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά!

«Κάθε χρόνο το καλοκαίρι έκανα το check up μου. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με το στήθος μου. Διαπιστώθηκε μετά τις εξετάσεις μου ότι έχω καρκίνο του μαστού και μπήκα στη διαδικασία αυτών όλων που οι γυναίκες υφίστανται δηλαδή την εγχείρηση, την αφαίρεση, τη χημειοθεραπεία, τις ακτινοβολίες και την παρακολούθηση δια ζωής έκτοτε. Αυτή λοιπόν όλη η διαδικασία είχε σαν αποτέλεσμα να με κάνει να τραβήξω φρένο στη δική μου ζωή. Ένιωσα δηλαδή ότι ζούσα ξέφρενα. Εννοώ, ότι έκανα οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς για τους άλλους, εκτός από εμένα. Είχα παραγκωνίσει εμένα, όχι την υγεία μου» ανέφερε η ψυχολόγος.

Πως ήταν όμως εκείνες οι ώρες και τι σκεφτόταν η ψυχολόγος;

«Ηρέμησα και άρχισα να βλέπω τις δικές μου συναισθηματικές μεταβολές. Η μεταβολή του σώματος ήταν ότι είχα χάσει ένα στήθος. Από εκεί και πέρα αυτό ήταν για μένα ένδειξη υγείας γιατί έφυγε ένα κομμάτι που ήταν παθολογικό πάνω στο κορμί μου» τόνισε η ίδια.

Όσο για το αν υπήρξαν στιγμές που ένιωσε φόβο η ψυχολόγος επισήμανε: «δεν μπορώ να σου πω ότι φοβήθηκα. Ήθελα να ακούσω τι θα πρέπει να κάνω μετά. Είπα στους γιατρούς θα κάνετε ό,τι καλύτερο. Αν διαπιστώσετε ότι έχει κι ο άλλος μου μαστός, κόψ' τους και τους δύο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top