Βάσια Τριφύλλη: «ξύπναγα και νόμιζα ότι έχω καρκίνο παντού»

Ποιά αποκάλυψε ότι είναι η άμυνά της

Βάσια Τριφύλλη: «ξύπναγα και νόμιζα ότι έχω καρκίνο παντού»

​«Ποτέ δεν τον αφήνεις τον καρκίνο να πάρει θάρρος… ακόμα υπάρχει φόβος», παραδέχθηκε η Βάσια Τριφύλλη και αποκάλυψε ποια είναι άμυνά της στην «μάχη» με την ασθένε��α.

Η ηθοποιός, η οποία έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λέγοντας μάλιστα πως ο καρκίνος της στέρησε την μητρότητα και ήταν η τιμωρία της για τις δύο εκτρώσεις που έκανε, ανέφερε: «για όλους μας υπάρχει φόβος. Εγώ ακόμα εξακολουθώ να κάνω τις εξετάσεις μου. Στην αρχή έβλεπα εφιάλτες, τώρα πια όχι. Υπήρχαν μέρες που ξύπναγα και νόμιζα ότι έχω καρκίνο παντού. Είναι ζόρικος εχθρός!».

«Στην πραγματικότητα ίσως να μην είμαι τόσο εκδηλωτικός άνθρωπος, είμαι πολύ μοναχικός τύπος. Κι όπως όλοι οι κωμικοί, άντρες και γυναίκες, είμαι πολύ λιγότερο εκδηλωτική στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο μου, για αυτό και το γυρίζω και στην πλάκα συνήθως. Είναι η άμυνα μου δηλαδή», συνέχισε η Βάσια και κατέληξε: «από μικρή ήμουν μουλάρα! Με έδερνε η μάνα μου και της έλεγα “χτύπα, δεν πρόκειται να κλάψω”. Με είχε εκπαιδεύσει!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βάσια Τριφύλλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top