ΜΟΝΟ στο Star: Αποκλειστικές σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας «Νυχτερινή Καταδίωξη»

Οι Λιαμ Νισον και Εντ Χάρις στους κεντρικούς ρόλους

ΜΟΝΟ στο Star: Αποκλειστικές σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας «Νυχτερινή Καταδίωξη»

Θέαμα και καταιγιστική δράση πρωταγωνιστούν στο φιλμ «Νυχτερινή Καταδίωξη» με τους Λιαμ Νισον και Εντ Χάρις στους κεντρικούς ρόλους.

Το STAR εξασφάλισε πλάνα από τα γυρίσματα και ο σκηνοθέτης Ζομ Κολέ-Σερά, μίλησε στην δημοσιογράφο Έλγκα Νταϊφά, για τις σκηνές δράσεις στην καρδιά της Νέας Υόρκης στα τρένα και σε γειτονιές του Μπρούκλιν με τους πραγματικούς κατοίκους να έχουν τους ρόλους κομπάρσων.

«Η Νέα Υόρκη δεν θα σταματήσει να “ζει” επειδή κάνεις γυρίσματα. Είχαμε πολύ περιορισμένο χρόνο στον υπόγειο σταθμό του τρένου. Κάποιες φορές μπορεί όλα, οι ηθοποιοί, οι κάμερες, να ήταν απόλυτα οργανωμένα και ξαφνικά το τρένο να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Ό,τι βλέπετε χρειάστηκε μόνο δύο μέρες γυρισμάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζομ Κολε-Σερά.

Υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους δημιουργούς είχαν και οι σκηνές που πραγματοποιήθηκαν σε ένα αληθινό σύμπλεγμα πολυκατοικιών με τους κατοίκους μέσα στα σπίτια τους.

Στην ταινία ο Νίσον είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, αποκομμένος από την οικογένεια του. Μια λάθος κίνηση «βάζει φωτιά» στην ζωή εκείνου και του γιου του.

Το φιλμ «Νυχτερινή Καταδίωξη» παίζεται από το Πάσχα και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top