Η κόρη του Κερτ Κομπέιν μιλάει πρώτη φορά για την αυτοκτονία του πατέρα της

«Ένιωθε πως όλοι θα ήταν πιο ευτυχισμένοι χωρίς αυτόν» αποκάλυψε η Φράνσις

Η κόρη του Κερτ Κομπέιν μιλάει πρώτη φορά για την αυτοκτονία του πατέρα της

​Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Κερτ Κομπέιν, του θρυλικού μέλους του συγκροτήματος «Nirvana», και η κόρη του Φράνσις μίλησε για πρώτη φορά για τον πατέρα της.

kurt-cobain.jpg

Η ίδια ήταν μόλις δύο ετών όταν ο πατέρας της αποφάσισε να φύγει από τη ζωή και αυτό είναι κάτι που πάντα θα την πληγώνει!

«Ο Κερτ έφτασε στο σημείο όπου έπρεπε να θυσιάσει κάθε κομμάτι του γιατί ο κόσμος το απαίτησε από αυτόν. Νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις αιτίες που έφυγε, δεν ήθελε να είναι εδώ πια και ένιωθε πως όλοι θα ήταν πιο ευτυχισμένοι χωρίς αυτόν» είπε η Φράνσις και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα, αν ζούσε θα είχα έναν μπαμπά, κάτι που θα ήταν μια εκπληκτική εμπειρία».

kart 1.jpg

Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να τον γνωρίσει και να περάσει στιγμές μαζί του, όμως βρήκε τρόπο για να τον νιώθει κοντά της. Η Φράνσις είναι η παραγωγός του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και όπως λέει δούλευε σε ένα γραφείο στο οποίο ήταν τοποθετημένο ένα μεγάλο πορτρέτο του μπαμπά της: «δούλευα κάθε μέρα κοιτάζοντας τον πατέρα μου» παραδέχεται η κόρη του τραγουδιστή.

Πόσο δύσκολο ήταν άραγε για κείνη να ασχοληθεί με την παραγωγή του ντοκιμαντέρ του ί��ιου της του πατέρα και να ανακαλύψει κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του;

kart 3.jpg

«Το ντοκιμαντέρ είναι σαν να δημιουργεί το πορτραίτο ενός άνδρα που παλεύει με τις δυσκολίες του να είναι άνθρωπος. Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μπρέντ (συμπαραγωγός στο εγχείρημα) ήξερα ακριβώς τι ήθελα να δω, πως ήθελα να εκπροσωπείται ο Kέρτ. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Για μένα, η ταινία παρέχει πολύ πιο τεκμηριωμένες πληροφορίες για τον πατέρα μου - όχι μόνο απίθανες ιστορίες που παρερμηνεύθηκαν, που αναμασήθηκαν, που επαναλήφθηκαν με 10 διαφορετικούς τρόπους. Ήταν πραγματικά στοιχεία του ποιος ήταν ο πατέρας μου ως παιδί, ως έφηβος, ως άνθρωπος, ως σύζυγος, ως καλλιτέχνης.Διερευνάται κάθε πτυχή του ποιος ήταν ως ανθρώπινο ον».

Όσο για το αν ακούει τους Nirvana; Η απάντησή της ήταν μη αναμενόμενη.

«Δεν μου αρέσουν οι Nirvana, λυπάμαι έχω διαφορετικά ακούσματα. Υπάρχουν όμως κομμάτια όπως το "Territorial Pissings". Και το Dumb" μ’ αρέσει και κάθε φορά που το ακούω κλαίω γιατί ήταν η εικόνα για τον εαυτό του όταν έκανε χρήση ναρκωτικών, όταν δεν έκανε, όταν ένιωθε ανεπαρκής για να κατέχει τον τίτλο της φωνής μιας ολόκληρης γενιάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top