Ίντριγκα εν μέσω Πάσχα: γιατί έγινε έξαλλη η Μιμή Ντενίση!

Τι είδε η ηθοποιός και εξέφρασε την δυσφορία της

Ίντριγκα εν μέσω Πάσχα: γιατί έγινε έξαλλη η Μιμή Ντενίση!

​Ούτε η κατάνυξη των ημερών δεν στάθηκε ικανή για να μετριάσει την ενόχληση της Μιμής Ντενίση, όταν είδε και έμαθε τα σατιρικά σχόλια που κάνει για εκείνη ο Διονύσης Ζάχος στην παράστασή του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην παράσταση «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» είναι ένα από τα θέματα που «καυτηριάζει» ο γνωστός μίμος. «Εγώ είμαι η καταστροφή της Σμύρνης», γράφει η φωτογραφία που συνοδεύει επί σκηνής τον Διονύση, ο οποίος σατιρίζει την δήλωση της Μιμής ότι διάβασε 150 βιβλία για να κάνει την παράσταση, λέγοντας μεταξύ άλλων «δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τις υπερπαραγωγές, ούτε όμως και τις ατέλειες».

190315111139_9540.jpg

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ηθοποιός ανέθεσε σε κοινούς φίλους να εκφράσουν την δυσφορία της στον Διονύση, λέγοντας ακόμα και ότι… την «κράζει» σε κοινό μέτωπο με τον Λάκη Λαζόπουλο!

Σημειώνουμε ότι η νέα ίντριγκα λόγω της παράστασης του μίμου έρχεται μετά από την ενόχληση της Ελένης Φουρέιρα (την οποία ο Διονύσης καυτηριάζει επειδή έλεγε ψέματα για την καταγωγή της), αλλά και τα κολακευτικά σχόλια που έκανε η Πάολα στον ίδιο πριν από λίγες μέρες, οπότε και συναντήθηκαν στο καμαρίνι της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top