Βέφα Αλεξιάδου: «έδωσα όλα μου τα χρήματα για να σώσω την Άντζυ»

Τι αποκάλυψε για τα χρήματα που έβγαλε από την TV και την σύνταξή της

Βέφα Αλεξιάδου: «έδωσα όλα μου τα χρήματα για να σώσω την Άντζυ»

Ακόμα μία εξομολόγηση ψυχής έκανε η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει το υψηλό κασέ της, τονίζοντας, ότι ξόδεψε όλα της τα χρήματα προκειμένου να γίνει καλά η κόρη της, η Άντζυ, που «έφυγε» πριν από λίγους μήνες, νικημένη από τον καρκίνο!

«Είναι αλήθεια, έβγαλα πολλά χρήματα. Όχι γιατί ήμουν πλεονέκτης και μάζευα τα χρήματα και πουλούσα ακριβά τα βιβλία μου, τα βιβλία μου ήταν πάντα προσιτά. Τα 13 χρόνια δεν πήρα λεφτά από τον ΑΝΤ1, προσέφερα τη δουλειά μου και κέρδισα φήμη. Αλλά πήρα χρήματα όταν δούλεψα στο Mega, στο Alter και στον Alpha. Δεν είμαι σπάταλη, δεν έκανα τρέλες, να αγοράσω κότερα, αυτοκίνητα ακριβά, να κάνω πλούσια και μεγάλη ζωή», είπε η μαγείρισσα.

Όπως πρόσθεσε, χάρη στην αποταμίευση, κατάφερε να ανταπεξέλθει στα χρόνια της κρίσης, όμως, η αρρώστια της Άντζυς την «γονάτισε» οικονομικά και τώρα έβγαλε νέο βιβλίο καθώς έχει ανάγκη να δουλέψει πάλι!

«Έβαλα χρήματα στην άκρη και μπόρεσα να ανταπεξέλθω αυτά τα 4 - 5 χρόνια της κρίσης, αλλά και την τελευταία 8ετία που δεν είμαι σε κανένα κανάλι. Έπαιρνα 3.500 ευρώ σύνταξη από τον άντρα μου, επί 14 μισθούς. Ξέρεις πόση είναι η σύνταξή μου τώρα; 1.500 ευρώ. Επομένως, τα έτοιμα λεφτά εξανεμίστηκαν!», ανέφερε και κατέληξε: «τα πολλά λεφτά τα ξόδεψα με την αρρώστια του μεγάλου μου κοριτσιού. Εκεί, δεν σκέφτηκα τίποτα, ούτε ότι στο μέλλον θα μεγαλώσω και θα έχω ανάγκη περίθαλψης κι εγώ. Έδωσα ό,τι μπορούσα, σε ακριβούς γιατρούς και ακριβή περίθαλψη, για να σώσω το παιδί μου! Δεν τα κατάφερα...».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βέφα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top