ΔΕΙΤΕ τη σκηνή με τον αποχαιρετισμό στον Πολ Γουόκερ στο «Furious 7»!

Το τραγούδι στη μνήμη του και το μήνυμα στον ουρανό

ΔΕΙΤΕ τη σκηνή με τον αποχαιρετισμό στον Πολ Γουόκερ στο «Furious 7»!

​Με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα στον ουρανό αποχαιρετούν τον Πολ Γουόκερ μέσα από το «Fast 7» οι συμπρωταγωνιστές του και η εταιρεία παραγωγής!

Ο ηθοποιός βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, τον Νοέμβριο του 2013, έχοντας γυρίσει αρκετές σκηνές, τις οποίες ολοκλήρωσαν τα αδέρφια του, με την βοήθεια οπτικών εφέ.

5e2351dc0c73b5295f4d4f943087b01ca5ec0505.jpg

Η ταινία, που έχει κάνει ρεκόρ εισιτηρίων αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις «50 Αποχρώσεις Του Γκρι», αποχαιρετά τον αδικοχαμένο πρωταγωνιστή με το τραγούδι «See You Again», των Γουίζ Καλίφα και Τσάρλι Πουθ, «ντυμένο» με πλάνα του από όλα τα «Fast & Furious»!

paul-walker.jpg

«Ποτέ δεν υπάρχει “αντίο”», λέει ο Ντόμινικ (Βιν Ντίζελ) και αρχίζει το τραγούδι, ενώ συνεχίζει: «δεν έχει σημασία που βρίσκεσαι. Είτε πρόκειται για ένα τέταρτο του μιλίου, είτε για μίλια μακριά κάπου στον κόσμο, θα είσαι πάντα μαζί μου και θα είσαι πάντα ο αδερφός μου».

0406-furious-3.jpg

Η τελευταία σκηνή, «γεύση» της οποίας μας δίνει το clip του τραγουδιού, δείχνει τα αυτοκίνητα του Βιν και του Πολ να χωρίζονται σε μία διακλάδωση του δρόμου. Η κάμερα ακολουθεί τον δεύτερο, ζουμάροντας σταδιακά στον ήλιο, μέχρι που εμφανίζονται στην οθόνη οι λέξεις «ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛ» και πέφτουν οι τίτλοι τέλους

Δείτε στο βίντεο τον συγκινητικό αποχαιρετισμό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top