Κατερίνα Γερονικολού: «ο μπαμπάς μου πέθανε ξαφνικά όταν ήμουν 13 χρόνων»

Πως θυμάται την τελευταία φορά μαζί του

Κατερίνα Γερονικολού: «ο μπαμπάς μου πέθανε ξαφνικά όταν ήμουν 13 χρόνων»

​Κάτι που κρύβει μέσα της και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα την πονάει, αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός ένιωσε από πολύ νωρίς την απώλεια αφού όταν ήταν μόλις δεκατριών χρόνων, πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της. Τότε εκείνη έμεινε μόνη μαζί με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδερφή της.

«Η δυσκολία σ’ αυτό μπορεί να είναι από το πιο απλό πράγμα δηλαδή πως έστρωνες το τραπέζι και έβαζες τέσσερα μαχαιροπίρουνα ενώ τώρα βάζεις ξαφνικά τρία, ως το πιο δυσάρεστο, δηλαδή πως ενδεχομένως μπορεί να μη θέλω να παντρευτώ γιατί δεν έχω το μπαμπά μου να με πάει στην εκκλησία. Είναι σκέψεις που μπορεί να περάσουν από το μυαλό ενός ανθρώπου. Η ζωή όμως είναι τόσο δύσκολη και συγχρόνως τόσο απίθανη και μπορεί να σου προκαλέσει τόσα συναισθήματα που πρέπει να φιλοσοφείς κάποια πράγματα και να προσπαθείς να γίνεις π��ο δυνατός» δήλωσε η ηθοποιός.

Η ίδια θυμάται και τη μέρα που είδε για τελευταία φορά το μπαμπά της: «ήμουν σε μία ευτυχισμένη οικογένεια και μου δόθηκε το απίστευτο δώρο η τελευταία μέρα αυτής της οικογένειας να ήταν υπέροχη μέρα , ήταν ξαφνικό».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα προσωπικά της γνωστοποιώντας τα καλά και τα κακά του να έχεις σχέση με κάποιον από τον ίδιο χώρο.

«Είναι σίγουρα πιο ξεκούραστο να είσαι με έναν της ίδιας δουλειάς, δεν έχεις να αποδείξεις κάτι, δεν έχεις να εξηγήσεις κάτι δεν έχεις να φοβηθείς το διαφορετικό ωράριο δεν νιώθεις διαφορετικός γιατί κίνησε στον ίδιο χώρο, από την άλλη είστε πολύ ανταγωνιστικά πλάσματα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top