Έλληνες celebrities μιλάνε για το διαζύγιο των γονιών τους

ΔΕΙΤΕ ποιοί είναι παιδιά χωρισμένων γονιών και πως το αντιμετώπισαν!

Έλληνες celebrities μιλάνε για το διαζύγιο των γονιών τους

​Για το πώς αντιμετώπισαν το διαζύγιο των γονιών τους αποκάλυψαν οι διάσημοι σε συνέντευξή τους. Άλλοι το πήραν πιο ψύχραιμα ενώ κάποιους άλλους τους «γονάτισε».

Ένας από εκείνους που πήρε βαριά το γεγονός πως οι γονείς του τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους όταν εκείνος ήταν ακόμη μικρός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής μετά το διαζύγιο έμεινε με τον μπαμπά του.

«Βγαίνουν και λένε οι ψυχολόγοι πως είναι καλύτερο να χωρίζουν οι γονείς. Για ρώτα και εμένα που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δε το έχω ξεπεράσει ποτέ! Tα παιδιά ποτέ δε θέλουν να χωρίσουν οι γονείς τους. Εγώ ποτέ δεν το έχω ξεπεράσει. Εμένα χώρισαν οι γονείς μου χώρισαν και άσχημα, δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ και όλα αυτά τα κόμπλεξ που έχω στη ζωή μου και τα κουβαλάω, τα έχω εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Εγώ λοιπόν είμαι της λογικής πως εάν παντρεύεσαι, αν κάνεις παιδιά και δεν υπάρχει κάτι ακραίο, ας πούμε να έχεις γκόμενο ή να τρως ξύλο, βάζεις πίσω τον εαυτό σου και τρως τα σκατά σου. Για μένα τα παιδιά θέλουν τους γονείς τους» είχε εξομολογηθεί παλαιότερα ο παρουσιαστής όπως έχει ήδη γράψει το star.gr!

Ένας άλλος διάσημος που επηρεάστηκε από το διαζύγιο των γονιών του ήταν ο Νίκος Μουτσινάς!

«Γεννήθηκα και μου φαινόταν φυσιολογικό μαμά παππούς γιαγιά. Τι ωραία οικογένεια, μέχρι να καταλάβω πως υπάρχει και ένας μπαμπάς εννοώ που έβλεπα τις άλλες οικογένειες. Δε μου φαινόταν όμως παράταιρο ήμουν οκ. Από μικρός που ήμουν ο μπαμπάς μου ερχότανε, βρισκόμασταν, είχαμε κρατήσει την επαφή έτσι και αλλιώς. Όταν ήμουν μικρός μου φαινόταν τέλεια “ α... ο μπαμπάς μου” έλεγα , εκείνη την ώρα και ένα βάζο να μου έδειχναν θα έλεγα ο μπαμπάς μου. Όταν είσαι μικρό παιδί όταν σου δίνουν κάτι και σου λένε πως είναι αυτό το δέχεσαι. Όταν μεγαλώνεις όμως, από εκεί και πέρα αρχίζεις και περνάς ένα στάδιο που έχεις τα νεύρα σου, και τα έχεις με την απέναντι πλευρά. Εγώ ήμουν με τη μάνα μου οπότε είχα νεύρα με τον πατέρα μου αν ήμουν με τον πατέρα μου θα είχα με τη μάνα μου. Περνάει αυτή η περίοδος με τα νεύρα και περνάει η φάση “κάτσε λίγο να το δω”».

Άλλο ένα παιδί χωρισμένων γονιών είναι και η Σίσσυ Φειδά: «δεν έψαχνα ποτέ να παντρευτώ. Έψα��να να βρω τις συνθήκες και τον άνθρωπο για να δημιουργήσω δική μου οικογένεια. Δεν ήταν ιδανικά πάντα όλα. Ήμουν πολύ μοναχικό παιδί» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Και ο Κώστας Μαρτάκης ανήκει στα παιδιά που οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος δεν πήγαινε καν σχολείο, όμως δεν το πήρε τόσο βαριά : «ήταν δύσκολη περίοδος για όλους μας και για την οικογένειά μου είχαν όμως την εξυπνάδα να καταλάβουν πως δεν ταιριάζουν. Κακώς γιατί έχουν παντρευτεί και έχουν κάνει παιδιά αλλά εκεί είναι το έξυπνο που έκαναν οι γονείς μου δεν μετέδωσαν το χωρισμό τους και όλο αυτό, εντάξει δεν πλακώθηκαν στο ξύλο, απλά έφτασαν σ’ ένα σημείο που άρχισαν οι καβγάδες, κατάλαβαν πως δεν ταιριάζουν και το διέλυσαν».

Στα παιδιά χωρισμένων συγκαταλέγεται και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όμως όπως ανέφερε, δεν του άφησε το παραμικρό τραύμα: «θαυμάσιο διαζύγιο δεν ήταν εύκολο για όλους αλλά το αντιμετωπίσαμε όλοι με τόση αγάπη ως μία οικογενειακή αναγκαιότητα που μέσα στα δάκρυα καταλήξαμε αυτό το πράγμα να μας φέρει ευτυχία .Εγώ αυτή τη στιγμή έχω τέσσερις γονείς και η μητέρα μου, ο πατέρας μου ο Παναγιώτης και η Ευγενία είναι μεταξύ τους στενοί φίλοι. Αυτό το φταίμε εμείς το ένιωσα. Ήμουνα και ο μεγάλος γιος και ποτέ δεν ξεκαθάρισα τι θα γινόταν αν προέβαλα περισσότερες αντιστάσεις και εμπόδιζα την ελεύθερη βούληση των γονιών μου».

Δειτε το video από την εκπομπή «Μία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top