Κατάθεση που συγκλονίζει: «ο Μάικλ Τζάκσον παντρεύτηκε 9χρονο αγόρι»!

Τι υποστηρίζουν δύο άντρες για την κακοποίησή τους από τον τραγουδιστή

Κατάθεση που συγκλονίζει: «ο Μάικλ Τζάκσον παντρεύτηκε 9χρονο αγόρι»!

Το ότι ο Μάικλ Τζάκσον ασέλγησε επάνω τους επανειλημμένα όταν ήταν παιδιά υποστηρίζουν ο 32χρονος Γουέντ Ρόμπσον και ο 36χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ, με τον δεύτερο να συγκλονίζει ακόμα περισσότερο, λέγοντας πως ο «θρύλος της ποπ» τον… παντρεύτηκε ενώ ήταν 9 ετών!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν ενώπιον δικαστηρίου του Λος Άντζελες οι δικηγόροι των δύο ανδρών, ο Μάικλ Τζάκσον εξαγόρασε την σιωπή των 20 θυμάτων του έναντι 182 εκατομμυρίων ευρώ. Οι δύο νεαροί ζητούν χρηματική αποζημίωση για όσα υπέστησαν, ενώ θα γίνει ανάκριση και το δικαστήριο θα αποφασίσει την Πέμπτη αν θα προχωρήσει η διαδικασία.

VqPtHJP (1).jpg
(Ο Τζάκσον με τον Τζέιμς Σέιφτσακ και τον Γουέντ Ρόμπσον)

Ο Αυστραλός χορογράφος Γουέντ Ρόμπσον υποστηρίζει ότι γνώρισε τον τραγουδιστή, που πέθανε το 2009, όταν ήταν 5 ετών και χορευτής - θαύμα. Αν και το 2005, όταν ο Τζάκσον δικάστηκε για κακοποίηση ανηλίκων, είχε καταθέσει ότι δεν τον κακοποίησε, σήμερα ισχυρίζεται πως άρχισε να ασελγεί επάνω του όταν έφτασε την ηλικία των 7 και μέχρι τα 14 του και μάλιστα, σε μία από αυτές, στη «Neverland», η αδερφή του κοιμόταν σε ένα κρεβάτι λίγα μέτρα πιο μακριά

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Σέιφτσακ αναφέρει ότι συνάντησε τον Τζάκσον το 1987, όταν ήταν 8 ετών και τον κακοποίησε ένα χρόνο αργότερα και έως τα 14 του επίσης. Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο 36χρονος, ο τραγουδιστής τον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή, στην οποία τον έντυσε νύφη και του έδωσε πιστοποιητικό γάμου και βέρα ως αποδείξεις της αγάπης τους, ενώ ντύνονταν ασορτί και τον σύστηνε στους δημοσιογράφους ως μικρό του ξάδερφο! Π��ράλληλα, προσέφερε στον πατέρα του, που εργαζόταν ως υπάλληλος καθαριότητας στο ράντσο του, σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ.

274EFEFC00000578-0-image-a-111_1428264372532.jpg

Μάρτυρας - κλειδί στην υπόθεση θα αποτελέσει η οικονόμος του Τζάκσον, Μπλάνκα Φράντσια, η οποία θα καταθέσει στο δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φράντσια θα πει στον δικαστή πως είδε τον «θρύλο της ποπ» να κάνει μπάνιο και να αγγίζει τον 9χρονο Ρόμπσον, αλλά και πως κοιμούνταν ημίγυμνοι μαζί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top