ΔΕΙΤΕ: το μήνυμα του Ρέμου για το bullying και η διαφωνία της Βανδή!

Τι είπαν οι coaches με αφορμή τις αθλητικές ομάδες

Κουβέντα για το bullying προκάλεσε η δήλωση ενός από τους παίκτες του «The Voice» ότι δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα, με τον Αντώνη Ρέμο να επικροτεί την άποψή του και την Δέσποινα Βανδή να διαφωνεί με τον συνάδελφό της!

«Παιδιά της ηλικίας σου πέφτουν πολύ εύκολα στην παγίδα του “να ανήκω κάπου επειδή είμαι δυνατός” ή του “επειδή είμαι αδύναμος πρέπει να είμαι σε μια ομάδα”. Αλλά υπάρχουν παιδιά και σαν κι εσένα που λένε “εγώ είμαι μόνος μου και δεν έχω ανάγκη να ανήκω σε καμία ομάδα, ούτε ποδοσφαιρική”», είπε ο Αντώνης στον 16χρονο Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και συνέχισε: «από εκεί ξεκινάνε. Τα πιέζουν τα παιδιά! Κάνουν το bullying που λέμε. Τα φοβίζουν τα παιδι�� κάτι κ@λοπαιδα! Σε παραδέχομαι γιατί είσαι μοναχικός καβαλάρης κι έτσι να παραμείνεις στη ζωή σου».

Διαφωνώντας με όσα είπε για τις αθλητικές ομάδες ο τραγουδιστής, η Δέσποινα σχολίασε: «αυτό που λες για την ομαδοποίηση των εφήβων είναι ένα στάδιο της ενηλικίωσης που φεύγουν από την οικογένεια. Εξαρτάται με τι ασχολείσαι και όχι με ακραίες μορφές. Τα παιδιά όταν μπαίνουν στον αθλητισμό και εκεί σε μία ομάδα μπαίνουν... τι πνεύμα κυριαρχεί όμως; Πειθαρχία, διατροφή, υγεία γενικότερα. Το θέμα είναι με τι ασχολείσαι».

«Πρέπει κάποια στιγμή να δώσουμε πολύ μεγάλη βάση. Και ίσως κάποιοι άνθρωποι σαν εμάς, που μας αγαπάνε και μας ακούνε τα παιδιά, πρέπει να πάμε να μιλήσουμε μαζί τους, γιατί αυτά τα φαινόμενα αρχίζουν και γίνονται πολύ πολύ επικίνδυνα στην Ελλάδα. Έχουν γίνει ήδη. Έχουν αναπτυχθεί πολύ και πρέπει να τα κόψουμε από τη ρίζα», συμπλήρωσε ο Ρέμος, ενώ ο Μιχάλης Κουϊνέλης έκανε λόγο για «θρασύδειλους».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι τραγουδιστές για το bullying

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top