Λάκης Γαβαλάς:«Η Σκορδά πρέπει να βάλει φίμωτρο-Ο Λιάγκας είναι ο κομπάρσος του The Voice»

Τι είπε στη για τη ζωή του στη φυλακή, τη σχέση του και την πρώην σύζυγό του

Λάκης Γαβαλάς:«Η Σκορδά πρέπει να βάλει φίμωτρο-Ο Λιάγκας είναι ο κομπάρσος του The Voice»

«Χείμαρρος» ήταν για ακόμη μία φορά ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Join Us».

Ο σχεδιαστής δεν δίστασε να σχολιάσει με το δικό του τρόπο κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα λέγοντας χαρακτηριστικά για τη Φαίη Σκορδά ότι πρέπει να βάλει φίμωτρο: «Έχει μια υστερία που έχουν οι γυναίκες όταν πρόκειται να μπουν στην κλιμακτήριο». Αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα είπε ότι τον πείραξαν τα σχόλια που έκανε για εκείνον όταν συμμετείχε στο «Dancing with the Stars».

«Με σαμποτάραν από το κανάλι και συγκεκριμένα το Πρωινό γιατί ο Λιάγκας έλεγε διάφορες βλακείες. Ήθελε να περιμένουν όλοι το «The Voice» να μη βλέπει κανείς τη Δούκισσα και να βλέπει τη γυναίκα του. Οι straight άνθρωποι έτσι φέρονται. Ο Λιάγκας είναι ο κομπάρσος του "The Voice"» ανέφερε.

λακγσ.jpg
Την ίδια ώρα μίλησε και για τη ζωή του στη φυλακή λέγοντας ότι την βλέπει σαν ταινία γιατί αλλιώς θα πάθει κατάθλιψη. «Είναι μια ταινία που πρέπει να παίξουμε κάποιους ρόλους και που λέω θα είναι μπες- βγες στη φυλακή. Για την τουαλέτα ξόδεψα μπεταντίν και οινοπνεύματα. Αν θέλεις λες στους άλλους συγκρατούμενούς σου “έξω γιατί θα κάνω αποτρίχ��ση”. Δεν έκανα όμως γιατί 1,5 χρόνο δεν είχαν μεγαλώσει οι τρίχες μου» είπε.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι αυτή την περίοδο έχει σχέση λέγοντας ότι «δεν γίνεται να πούμε όνομα και δεν θα πούμε αν είναι αρσενικό ή θηλυκό. Οι άντρες και τα αγόρια θεωρώ ότι δεν είναι πιστά. Ενώ είμαι gayminder όμως δεν θα εμπιστευόμουν, δεν θα έπεφτα στα πατώματα για μία gay σχέση». Παράλληλα, μίλησε και για την πρώην σύζυγο του με την οποία ήταν παντρεμένος 9 χρόνια ενώ ήταν στην Ιταλία: «Παραλίγο θα είχαμε παιδί με τη σύζυγό μου που τώρα θα ήταν 40 χρονών. Γιατί εγώ ήμουν 21 χρονών όταν εκείνη είχε μείνει έγκυος. Πολλοί ήθελαν να με σκοτώσουν γιατί αυτή ήταν μια κούκλα και εγώ ήμουν 56 κιλά όλα και όλα»

Όσο για την οικονομική του κατάσταση; «Δεν έχω χρήματα αλλά δεν μου χρειάζονται κιόλας πια. Έχω τόση μεγάλη προίκα από πράγματα, από γνώση, από είδη, από αξεσουάρ και ρούχα. Έχω ένα μικρό εισόδημα από την εργασία που κάνω αλλά έχω και φίλους από το εξωτερικό που με βοηθάνε να πληρώνω κάποια έξοδά μου» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top