«Σνομπάρει» το πριγκιπικό μωρό ο Χάρι: γιατί θα λείπει από τα γεννητούρια!

Τι συμβαίνει με το νεαρό πρίγκιπα, που χάνει ακόμα μία θέση στη σειρά της διαδοχής

«Σνομπάρει» το πριγκιπικό μωρό ο Χάρι: γιατί θα λείπει από τα γεννητούρια!

​Ακόμα πιο κάτω στη σειρά της διαδοχής ετοιμάζεται να βρεθεί ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα τον υποβαθμίσει! Μάλιστα, ο νεαρός θείος θα απουσιάζει από τα γεννητούρια!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δεύτερο πριγκιπικό μωρό, πιθανότατα κοριτσάκι, θα έρθει στον κόσμο μεταξύ 20 και 25 Απριλίου. Εκείνο το διάστημα, λοιπόν, ο θείος Χάρι φρόντισε να… λείπει, στο πλαίσιο της στρατιωτικής του θητείας.

Τη στιγμή που το Παλάτι θα υποδέχεται τον πελαργό, ο 30χρονος «γαλαζοαίματος», ο οποίος αποστρατεύεται τον Ιούνιο μετά από 10 χρόνια στα χακί, θα βρίσκεται στην Αυστραλία, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει μέχρι την Τουρκία, συνοδεύοντας τον πρίγκιπα Κάρολο σε εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την μάχη της Καλλίπολης, μίας από τις σημαντικότερες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Δεν ξέρουμε αν η Κέιτ Μίντλετον κρατηθεί για να γεννήσει όταν με το καλό επιστρέψει ο Χάρι, ο οποίος, μετά τα γεννητούρια, θα βρεθεί πέμπτος στη σειρά της διαδοχής, πίσω από τα δύο παιδιά του αδερφού του και, άρα, θα βλέπει τον βρετανικό θρόνο με… το κιάλι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top