Πότε πάει Αυστρία η Μαρία Έλενα Κυριάκου: το πρόγραμμα για την Eurovision!

Σε Άμστερνταμ και Λονδίνο, πριν από την Βιέννη, η εκπρόσωπός μας

​Στις 11 Μαΐου θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή της 60ης Eurovision, στη Βιέννη, η Μαρία Έλενα Κυριάκου! Νωρίτερα, η εκπρόσωπός μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό θα ταξιδέψει σε Άμστερνταμ και Λονδίνο για την προώθηση του «One Last Breath»!

Με βάση το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, οι χώρες του α’ ημιτελικού, στον οποίο διαγωνίζεται και η Ελλάδα, θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα, διάρκειας 30 λεπτών, στο στάδιο «Wiener Stadthalle», την Δευτέρα, 11 Μαΐου, ενώ θα ακολουθούν συνεντεύξεις Τύπου.

Η δεύτερη πρόβα της Μαρίας Έλενας θα έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά και θα γίνει την Παρασκευή, 15 Μαΐου, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει μία ημέρα πριν τον ημιτελικό, στις 18 Μαΐου.

Πριν πάει στη Βιέννη, η εκπρόσωπός μας στη φετινή Eurovision θα βρεθεί σε δύο από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ για τον διαγωνισμό, προκειμένου να προωθήσει τη συμμετοχή μας: στις 18 Απριλίου θα τραγουδήσει το «One Last Breath» στο «Eurovision In Concert», στο Άμστερνταμ και στις 26 του ίδιου μήνα στο «Eurovision Party», στο Λονδίνο, όπου θα εμφανιστεί σε ρόλο guest και ο Σαρμπέλ!

Θυμίζουμε ότι ο α’ ημιτελικός, όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision, θα γίνει στις 19 Μαΐου, ενώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα στοιχήματα, τα οποία δίνουν και παίρνουν, θεωρούν ότι θα προκριθούμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top