Σέξι Έλληνας παραδέχεται πρόβλημα… στύσης!

Τι λέει για την πρώτη του φορά και πόσα λεφτά του πρότειναν για να γίνει συνοδός κυριών

Σέξι Έλληνας παραδέχεται πρόβλημα… στύσης!

​Τα σεξουαλικά του στη φόρα έβγαλε ο Αλέξης Παππάς, που έγινε θέμα συζήτησης μετά τις φήμες για ειδύλλιο με τη Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, ο 31χρονος παραδέχεται ότι αντιμετώπισε πρόβλημα στύσης όταν πήγε σε ιερόδουλη, πως έχασε την παρθενιά του στα 15, αλλά και το ότι του προσέφεραν χρήματα για να γίνει συνοδός κυριών!

«Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν πολύ βαρετή, με μία πόρνη, στα 15 μου. Δεν μου άρεσε, αλλά πήγα με την παρέα μου. Την επόμενη φορά που πήγα σε οίκο ανοχής με τους φίλους μου ήταν στα 23. Δεν το ευχαριστήθηκα γιατί αντιμετώπισα για μοναδική φορά πρόβλημα στύσης», λέει στο περιοδικό «Ok!» το μοντέλο.

Όπως εξηγεί ο Αλέξης, γενικά είναι sex machine, απλά, εκείνη ��ην φορά, δεν του έκανε... «κούκου» γιατί λειτουργεί μόνο με αγκαλιές και χάδια.

Περιγράφοντας το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, ο 31χρονος θυμάται πως ήταν στη μαρίνα Γλυφάδας, όπου συνευρέθηκε μέσα σε ένα κότερο που άνοιξε, ήπιε σαμπάνια και άφησε πίσω του… αποδεικτικά στοιχεία, ενώ υποστηρίζει πως όταν ήταν στο Μαϊάμι του πρότειναν να γίνει συνοδός κυριών έναντι 5.000 δολαρίων (περίπου 4.500 ευρώ), αλλά αρνήθηκε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top