Χωρίς τον Σον Πεν στην πρεμιέρα της η Σαρλίζ Θερόν

Θα παντρευτεί τελικά το ζευγάρι;

Χωρίς τον Σον Πεν στην πρεμιέρα της η Σαρλίζ Θερόν

Στο σινεμά βρέθηκε η Σαρλίζ Θερόν με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Dark Places», στην οποία υποδύεται μία γυναίκα της οποίας η οικογένεια έζησε ένα μακελειό και η ίδια κατάφερε να επιζήσει.

Η γοητευτική ηθοποιός πάτησε το κόκκινο χαλί του σινεμά « Gaumont Capucine» της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ αυτή τη φορά δε τη συνόδευε ο σύντροφό της Σον Πεν.

σαρλο (502x800).jpg

Η Σαρλίζ φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του Οίκου Dior που φορούσε.

Η ίδια διανύει άλλωστε την καλύτερη φάση της ζωής της αφού το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της στη Νότια Αφρική. Το ζευγάρι αν και είναι μαζί μόνο οχτώ μήνες φαίνεται να έχουν βρει ο ένας στον άλλο αυτό που χρόνια έψαχναν.

τη (306x776).jpg

Ο ηθοποιός άλλωστε το είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή του!

«Έχω εκπλαγεί που είμαι ερωτευμένος. Για πολλούς λόγους. 53 ετών και δεν έχεις ακόμη καταλάβει γιατί δεν έχεις υπάρξει ευτυχισμένος στις σχέσεις σου; Μάλλον το έχεις χάσει το τρένο. Όμως, το να πέσεις πάνω σε κάποιον για τον οποίο νοιάζεσαι τόσο πολύ, είναι ένα πιο παθιασμένο, βαθύ, αληθινό και -Θεέ μου- ένα πολύ πιο χαρούμενο συναίσθημα. Είναι πολύ πιο ρομαντικό και πολύ πιο ουσιαστικό να βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση και να νιώθεις έτσι ακόμη καλύτερος άνθρωπος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο «Esquire».

Δείτε το βίντεο από το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top