Αρραβωνιάστηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον; Aποκάλυψη - «φωτιά» από γνωστό τραγουδιστή!

Τι είπε σε συνέντευξή του προκαλώντας χαμό στη διεθνή showbiz

Αρραβωνιάστηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον; Aποκάλυψη - «φωτιά» από γνωστό τραγουδιστή!

​Πρωταπριλιάτικο αστείο ή όχι; Αυτό το ερώτημα βασανίζει τις τελευταίες ώρες τη διεθνή showbiz, καθώς γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η καλή του αρραβωνιάστηκαν κρυφά!

«Φωτιές» άναψε ο T-Pain, o οποίος ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με την αγαπημένη του ηθοποιού, την ράπερ FKA Twigs: «την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν σε ένα στούντιο. Η μουσική της έχει αλλάξει πολύ, όμως, δεν έχω καταφέρει να την βρω. Κάνει συνεχώς περιοδείες και, κάθε φορά που της τηλεφωνώ, είναι σε διαφορετικό μέρος. Τώρα, είναι και αρραβωνιασμένη», είπε χαρακτηριστικά, στο περιοδικό «Vulture», χθες, Τετάρτη, 1η Απριλίου.

1427925439_robert-pattinson-fka-twigs-t-pain-lg.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση του ράπερ έκανε τις φήμες για μυστικό αρραβώνα του 28χρονου ηθοποιού, περίπου ένα μήνα αφότου δημοσιεύματα ανέφεραν ότι έδωσε μονόπετρο στην αγαπημένη του, έπειτα από έξι μήνες σχέσης!

Αν και ο T-Pain έσπευσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, γράφοντας αργότερα στο Twitter ότι έκανε την καθιερωμένη πρωταπριλιάτικη φάρσα, κάποιοι δεν λένε να τον πιστέψουν και ισχυρίζονται πως ο αρραβώνας του κινηματογραφικού βαμπίρ, που αγάπησε ο κόσμος όλος μέσα από το «Twilight», είναι γεγονός!

spl967752_001 (641x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top