Αβρίλ Λαβίν: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της-«Ήμουν στο κρεβάτι 5 μήνες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Εξηγεί ΠΡΩΤΗ φορά γιατί ζήτησε από τους fans της να προσευχηθούν για εκείνη

Αβρίλ Λαβίν: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της-«Ήμουν στο κρεβάτι 5 μήνες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Με ένα tweet της τον Δεκέμβριο η Αβρίλ Λαβίν είχε ζητήσει από τους fans της να προσευχηθούν για εκείνη λέγοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τώρα σε συνέντευξη που έδωσε στο People η 30χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme, η οποία είναι γνωστή ως Βορρελίωση. Η νόσος του Lyme είναι μία σοβαρή κ πολύπλοκη φλεγμονώδης νόσος που προκαλείται από τις βακτηριακές λιποπρωτεϊνες που παράγονται από το βακτήριο που ονομάζεται Borrelia.

Όπως ε��ήγησε, όλα άρχισαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν πήγε στο Λας Βέγκας να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τις φίλες της. Ωστόσο, δεν τα πέρασε όπως είχε φανταστεί, καθώς δεν είχε καμία διάθεση. «Μόλις και μετά βίας έτρωγα και όταν πήγαμε στην πισίνα εγώ έφυγα και πήγα να ξαπλώσω» περιγράφει η Αβρίλ τονίζοντας τον λήθαργο και την αδιαθεσία που ένιωθε κάθε λεπτό της ημέρας.

Αφού οι γιατροί της έκαναν τη διάγνωση «ήταν στο κρεβάτι για πέντε μήνες». Όλο αυτό το διάστημα το πέρασε στο σπίτι της στο Οντάριο, στο πλευρό της οικογένειάς της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βλέποντας ταινίες και επικοινωνώντας με τους fans της μέσω των social media.

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, να μιλήσω, να κινηθώ. Νόμιζα ότι πέθαινα!» είπε.

cover-01-768.jpg
Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της αφού μετακόμισε στο σπίτι της για να την βοηθάει, την ώρα που ο σύζυγός της, ο frontman των Nickelback, Τσαντ Κρόγκερ, έλειπε για συναυλίες με το συγκρότημα.

spl744202_004.jpg
«Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο επειδή στεκόμουν όρθια με δυσκολία» ανέφερε.

Αυτό που την βοήθησε να γίνει «80% καλύτερα», όπως είπε η ίδια, ήταν οι fans της οι οποίοι την ενθάρρυναν με τα μηνύματά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top