Απέλυσαν τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ γιατί… δεν έχει ταλέντο!

Σάλος με την καμπάνια για την τουριστική προβολή της Τουρκίας

Απέλυσαν τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ γιατί… δεν έχει ταλέντο!

​Τι κι αν φέτος πήρε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για το «Still Alice» και στο παρελθόν έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία; Οι αρμόδιοι για την τουριστική προβολή της Τουρκίας έκριναν την Τζούλιαν Μουρ… ατάλαντη και την απέλυσαν!

H Τζούλιαν Μουρ συμμετείχε σε ένα φιλμ με τίτλο «Home Of», κόστους περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ, που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στην Τουρκία, ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου. Σύμφωνα με το σενάριο, η ηθοποιός βρισκόταν μέσα σε ένα αεροπλάνο και «ξεδίπλωνε» τις παιδικές μνήμες της από το ταξίδι που είχε κάνει κάποτε στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και ζήτησαν να γυριστεί ξανά το φιλμ, κάτι που η 54χρονη σταρ αρνήθηκε, με αποτέλεσμα εκείνοι να διακόψουν τη συνεργασία τους μαζί της!

Αν και επίσημη ανακοίνωση για την απόλυση της πολυβραβευμένης ηθοποιού δεν έχει υπάρξει, Τούρκοι πολιτικοί δεν παρέλειψαν να την σχολιάσουν: κάποιοι τάχθηκαν εναντίον της Τζούλιαν Μουρ, χαρακτηρίζοντάς την «καταθλιπτική προσωπικότητα», ενώ άλλοι υποστήριξαν πως θα ήταν «μαγνήτης» για τους πλούσιους Αμερικανούς και Βρετανούς τουρίστες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top