Γωγώ Μαστροκώστα: «ο γιατρός μου έχει δώσει την άδεια να κάνω δεύτερο παιδί»

«Αντιμετώπισα ψύχραιμα την ασθένειά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά

Γωγώ Μαστροκώστα: «ο γιατρός μου έχει δώσει την άδεια να κάνω δεύτερο παιδί»

​Για το ενδεχόμενο να χαρίσει ένα αδερφάκι στην κόρη της Βικτόρια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Γωγώ Μαστροκώστα.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω πάει καλά. Ο γιατρός μου, μου έχει δώσει την άδεια να το κάνω. Άμα με ευλογήσει ο θεός γιατί όχι!» είπε και συμπλήρωσε: «Εγώ αισθάνομαι ότι έχω την δύναμη να το κάνω. Δεν έχω φόβο σε μια ενδεχόμενη μελλοντική εγκυμοσύνη».

Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε πως κατάφερε να μείνει δυνατή όταν λίγες ώρες μόλις μετά τη γέννηση της κόρης της οι γιατροί της αποκάλυψαν πως έχει πρόβλημα υγείας.

«Η δύναμη μου ήταν καθαρά θέμα χαρακτήρα. Σαφώς και αυτά που παίρνεις από τους γύρω σου είναι σημαντικά, αλλά για παράδειγμα ο Τραϊανός μου είπε ότι “εγώ από εσένα πήρα δύναμη”. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα» επισήμανε και πρόσθεσε:«τον άντρα ��ου τον βλέπω και τον θαυμάζω όλες τις στιγμές της ημέρας και κάθε φορά που τον βλέπω αισθάνομαι ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι ουσιαστικός, δεν φλυαρεί με πράγματα, είναι δίκαιος, δοτικός και to the point. Έχει ισχυρή προσωπικότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top