To παράπονο της Μέγκαν Φοξ: «Ο κόσμος νομίζει πως είμαι χαζή και αμόρφωτη!»

«Γελάω με όλα αυτά. Διαβάστε τις συνεντεύξεις μου και θα καταλάβετε ότι δεν είμαι»

To παράπονο της Μέγκαν Φοξ: «Ο κόσμος νομίζει πως είμαι χαζή και αμόρφωτη!»

​Το παράπονο της για όσους την θεωρούν… «χαζή και αμόρφωτη» εξέφρασε δημόσια η Μέγκαν Φοξ, κατά την διάρκεια συνέντευξης της στο «Harper’s Bazaar» της Αραβίας.

spl816225_010.jpg
Η 28χρονη ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών, καρπών του έρωτα της με τον Μπράϊαν Όστιν Γκριν προσπάθησε να.. αποκαταστήσει την εικόνα της ώστε να μην υπάρχουν… παρεξηγήσεις!

Μιλώντας στο τεύχος Απριλίου, είπε:

«Πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος υποθέτει πως δεν είμαι πολύ έξυπνη, μορφωμένη ή σοβαρή, επειδή θεωρούν πως βγάζω προς τα έξω μια εικόνα πιο ναρκισσιστική, που κυνηγά την προσοχή και θέλει να αρέσει στον κόσμο. Όλα αυτά με κάνουν να γελάω. Έχω δώσει τόσες πολλές συνεντεύξεις και όταν τις διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, μπορεί να καταλάβεις πως δεν είμαι ένα από τα τυπικά μοντέλα».

spl864420_004.jpg
Κοινώς; Η Μέγκαν Φοξ λέει σε όσους την κατακρίνουν πως δεν είναι… «γλάστρα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πως διατηρεί «ζωντανό» τον γάμο της με τον σύζυγό της με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2004. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν δυο παιδιά, τον 2 ετών Νόα και την ενός έτους Μπόντι:

spl904739_001.jpg
«Ζητάμε από την πεθερά μου να έρχεται μια φορά την εβδομάδα ώστε να μπορούμε να βγούμε για φαγητό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων».
spl864420_001.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top