Γνωστό μοντέλο περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας μίας κύστης

«Δε μπορούσα να κλείσω δουλειές γιατί είχα ένα μάτι» τόνισε

Γνωστό μοντέλο περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας μίας κύστης

​Για τις άσχημες στιγμές που πέρασε εξαιτίας μίας κύστης που έβγαλε στο αριστερό βλέφαρο μίλησε το μοντέλο Εβελίνα Παρουζέλ, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother».

«Πήγα σε γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά μου είπαν πως δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μου είπαν πως είναι ένα λιπωματάκι, μία μικρή κυστούλα που θα φύγει με αλοιφές. Έβαζα τις αλοιφές όμως δεν έφευγε» δήλωσε η Εβελίνα στην εκπομπή «Μία».

Στο τέλος, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, οι γιατροί της είπαν πως θέλει χειρουργική επέμβαση και έτσι εκείνη αναγκάστηκε να χτυπήσει την πόρτα πλαστικού χειρουργού. Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο εύκολα όσο η ίδια νόμιζε.

«Οι γιατροί μου είπαν πως είναι πάρα πολύ κοντά στις τομές που έχει το βλέφαρο και πως δεν μπορώ να το βγάλω (έτσι όπως έχει γίνει τώρα). Μου είπαν παράλληλα πως αν η διάγνωση ήταν από την αρχή σωστή θα το είχαμε γιατρέψει από την αρχή. Δεν θα γινόταν όλα αυτά που έγιναν τώρα» ξεκαθάρισε η Εβελίνα.

Αυτό δεν έκανε κακό μόνο στην υγεία της αλλά και στην επαγγελματική της σταδιοδρομία , αφού της έκλεισε πολλές πόρτες.

«Έκλεινε το μάτι μου ολοένα και περισσότερο. Δεν μπορούσα να κλείσω δουλειές. Ποιος άλλωστε θέλει να πάρει μοντέλο με ένα μάτι;» αναρωτήθηκε το μοντέλο.

Τώρα προσπαθεί να φέρει την κύστη σε μία νορμαλ κατάσταση έτσι ώστε να μπορεί να είναι χειρουργήσιμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top