Γνωστός τραγουδιστής: «δεν μπορώ άλλο! Θέλω να ζήσω φυσιολογικά την ζωή μου»!

Τι λέει στην ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ μετά την απόφασή του να τα παρατήσει

Γνωστός τραγουδιστής: «δεν μπορώ άλλο! Θέλω να ζήσω φυσιολογικά την ζωή μου»!

​«Θέλω να ζήσω όπως κάθε άλλος 22χρονος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», λέει ο Ζέιν Μάλικ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση – «βόμβα» από τους One Direction κι ενώ οι φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζει σόλο καριέρα οργιάζουν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ζέιν εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά το γνωστό συγκρότημα, με τα εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο και τα δεκάδες βραβεία, την ώρα που συνεχιζόταν η παγκόσμια περιοδεία τους και λίγο πριν κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος.

OneDirection142-630x420.jpg

«Δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό! Ύστερα από πέντε χρόνια, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω... Συνέχισα να κάνω κάτι για το οποίο δεν ήμουν χαρούμενος, για χάρη άλλων ανθρώπων. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι νιώθω πως τους απογοήτευσα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές αν τους απογοητεύω, αλλά οφείλω να κάνω αυτό που νιώθω σωστό για την καρδιά μου. Θέλω να είμαι ένας φυσιολογικός 22χρονος, που έχει τη δυνατότητα να χαλαρώνει και να έχει μια κάποια ιδιωτική ζωή μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας», λέει στην πρώτη του συνέντευξη, στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο Ζέιν, ενώ τονίζει πως διατηρεί καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη των One Direction.

Την ίδια ώρα, οι φήμες θέλουν τον 22χρονο να συνεχίζει σόλο καριέρα, καθώς εθεάθη να μπαίνει σε στούντιο ηχογράφησης, ενώ οι θαυμάστριές του ανά τον κόσμο βρίσκονται σε κατάσταση υστερίας και ξεσπούν ακόμα και σε κλάματα, εκλιπαρώντας τον μέσω των social media να επιστρέψει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top