Διαφημιστικό κόλπο ο χωρισμός γνωστής τραγουδίστριας; ΔΕΙΤΕ τα «καυτά» φιλιά με τον «πρώην»!

Ποιοί μας κοροϊδεύουν εδώ και 7 μήνες για να προωθήσουν τις ταινίες τους

Διαφημιστικό κόλπο ο χωρισμός γνωστής τραγουδίστριας; ΔΕΙΤΕ τα «καυτά» φιλιά με τον «πρώην»!

​Αντί για χαρά… αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δείχνουν την Τζένιφερ Λόπεζ να φιλιέται με τον Κάσπερ Σμαρτ από τον οποίο χώρισε το Καλοκαίρι: βλέπεις, κάποιοι κατηγορούν την τραγουδίστρια ότι «έστησε» τον χωρισμό για χάρη της δημοσιότητας και «δουλεύει» ψιλό γαζί τον κόσμο όλο εδώ και 7 μήνες!!

Η 45χρονη Λατίνα ντίβα και ο 27χρονος χορευτής απαθανατίστηκαν να φιλιούνται στα παρασκήνια ενός στούντιο, στο οποίο βρέθηκε η τραγουδίστρια την Τετάρτη, προκειμένου να γυρίσει ένα βίντεο γι�� το «American Idol»!

jennifer-lopez-kisses-casper-smart-backstage-at-american-idol-taping.jpg

Πριν το «καυτό» φιλί, η Τζένιφερ και ο Κάσπερ είχαν βρεθεί ξανά μαζί: αν και ο 27χρονος στεκόταν διακριτικά πίσω από την τραγουδίστρια στην πρεμιέρα της ταινίας «Home», ο φακός τον «τσάκωσε», ενώ, λίγο αργότερα, τον φωτογράφησαν με τον γιο της στην αγκαλιά!

spl982637_002 (800x655).jpg

Το σούσουρο με την τραγουδίστρια και τον χορευτή είναι μεγάλο, αφού δημοσιεύματα λένε ότι ο χωρισμός τους, που έγινε γνωστός τον περασμένο Ιούνιο την ώρα που δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Κάσπερ έκανε σεξ με δύο τρανσέξουαλ, ήταν κόλπο!

spl982089_001 (731x800).jpg

Σύμφωνα με όσα λένε οι «κακές» γλώσσες, η Τζένιφερ και ο Κάσπερ «έστησαν» τον χωρισμό για να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνη για χάρη της ταινίας «Το Αγόρι Της Διπλανής Πόρτας» και εκείνος για το «Street». Μάλιστα, για να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό, επικαλούνται τις κοινές εμφανίσεις της τραγουδίστριας και του χορευτή που δεν σταμάτησαν όλους αυτούς τους μήνες…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top