Αλέρτας μετά τα σχόλια της Μπαρμπαρίγου: «σ��α αρχ*δια μου»!

Πώς αντέδρασε on air η μαγείρισα όταν την ενημέρωσε η Φαίη Σκορδά

Αλέρτας μετά τα σχόλια της Μπαρμπαρίγου: «στα αρχ*δια μου»!

​Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ με τον Διονύση Αλέρτα: εβδομάδες αφότου αποχώρησε από την εκπομπή «Joy» και «έκραξε» τον Άκη Πετρετζίκη, τον οποίο, στη συνέχεια, δήλωσε ότι… δεν γνωρίζει, ο ζαχαροπλάστης «ξαναχτυπά» και, μετά τα χθεσινά on air σχόλια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, μιλά για… «αρχ*δια»!

«Αγαπούλες δεν είναι ανάγκη να με ενημερώνετε για το ποιοι με κράζουν σε εκπομπές, ποτέ δεν δήλωσα το καλύτερο παιδί, ούτε ότι σκοπός μου είναι να με γουστάρουν όλοι… κακό παιδί ας με πουν, κακό ζαχαροπλάστη όχι. Υ.Γ Στα αρχ*δια μου κιόλας», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο ζαχαροπλάστης.

1.jpg

Λίγο αργότερα, πάντως, δεν παρέλειψε να… ευχαριστήσει δημόσια την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πήρε το μέρος του και παίνεψε το ταλέντο του, την ώρα που μαγείρευε στο «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης.

Ναι, με… αρχ*δια ευχαρίστησε ο Διονύσης, γράφοντας χαρακτηριστικά στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησής του: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γιατί έδειξε ότι έχει μαγειρικά αρχ*δια», κάτι για το οποίο η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε on air την μαγείρισα.

2.jpg

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της μαγείρισας στα σχόλια του ζαχαροπλάστη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top