Eσείς το γνωρίζατε; Ζευγάρι ήταν στο παρελθόν Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κώστας Αποστολάκης!

ΔΕΙΤΕ τι λένε οι δυο ηθοποιοί για την σχέση τους και πως την αντιμετωπίζουν οι τωρινοί τους σύντροφοι

Eσείς το γνωρίζατε; Ζευγάρι ήταν στο παρελθόν Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κώστας Αποστολάκης!

​Μπορεί στο σίριαλ «Εθνική Ελλάδος» η Κωνσταντίνα Μιχαήλ να υποδύεται την «Φρόσω» που τρώει ξύλο από τον Κώστα Αποστολάκη «Θοδωρή», αλλά στην πραγματικότητα οι σχέσεις των δυο ηθοποιών είναι οι καλύτερες!

Αυτό δε που ήταν άγνωστο στους περισσότερους, είναι πως πριν 20 χρόνια οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση!

«Με την Κωνσταντίνα συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 1995, όταν πήγαμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τις “Απιστίες”. Από την πρώτη ανάγνωση που είχε γίνει στο Δελφινάριο, είχα καταλάβει ότι με ενδιαφέρει. Αυτό που της αναγνωρίζω, είναι ότι είναι μια γυναίκα που έχει παλέψει πολύ στη ζωή της. Τα επόμενα δέκα χρόνια μετά το "Λαβ Σόρρυ" ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη, γιατί δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από την μεγάλη επιτυχία σε κάτι άλλο. Αλλά έκανε σεμινάρια υποκριτικής, φωνητικής, και δεν τα παράτησε μέχρι να καταφέρει να την αντιμετωπίσουν στον χώρο όπως εκείνη ήθελε. Είναι μάγκας η Κωνσταντίνα» λέει ο Κώστας Αποστολάκης.

image1 (1).jpg
Η ηθοποιός από την άλλη, μιλώντας για την σχέση που είχαν, εξηγεί πως «αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στην πρώτη μας συνεργασία ήταν το πόσο καλό παιδί είναι. Και όλοι όσοι τον γνώριζαν έλεγαν πάντα γι΄αυτόν ότι είναι η χαρά της ζωής. Με τον Κώστα ήμασταν πάνω απ΄όλα σύντροφοι και φίλοι».

Πως είναι όμως οι σχέσεις τους είκοσι χρόνια μετά;

«Ποτέ δεν είχαμε κακές σχέσεις με τον Κώστα. Δεν γίναμε ποτέ παθιασμένο ζευγάρι που όταν διαλύεται η σχέση τσακώνεται επειδή μπαίνουν στη μέση οι τρελές ορμόνες του έρωτα. Αγαπηθήκαμε πολύ ως άνθρωποι. Αυτό ήταν όλο» λέει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, με τον Κώστα Αποστολάκη να συμπληρώνει:

«Δεν χαθήκαμε ποτέ με την Κωνσταντίνα. Μετά τη σχέση γίναμε φίλοι. Κι αυτό είναι κάτι που με χαρακτηρίζει γενικότερα. Ο σύντροφος μας είναι η εικόνα μας. Αν σταματήσεις να επικοινωνείς μαζί του, είναι σαν να απαρνείσαι την εικόνα σου. Έχουμε τόσο καλή χημεία οι δυο μας, που συνεννοούμαστε πια μ τα μάτια».

Όσο για το αν ζηλεύουν οι νυν σύντροφοι τους;

«Όταν συναντηθήκαμε με τον Κώστα ήμασταν παιδιά και τώρα είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Ο Ζήσης (Παπαμίχος) γνωρίζει τον Κώστα, η Πηνελόπη (Πλάκα) εμένα, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Όταν έχουν περάσει τόσα χρόνια (στην περίπτωση μας 20) αισθάνεσαι ότι όλα αυτά έγιναν σε έναν άλλο πλανήτη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top