ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πως είναι η Σύλβια Δεληκούρα τρεις μήνες αφότου έγινε μανούλα! Έχασε 16 κιλά

ΔΕΙΤΕ τι λέει για τον ερχομό του γιου της

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πως είναι η Σύλβια Δεληκούρα τρεις μήνες αφότου έγινε μανούλα! Έχασε 16 κιλά

​Μπορεί η Σύλβια Δεληκούρα να γέννησε πριν μόλις τρεις μήνες, αλλά όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η ηθοποιός έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης.

0866_SILVIA_DELIKOYRA_20032015.jpg
Οι παπαράτσι την τσάκωσαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Cavewoman» όπου πρωταγωνιστεί, με την εμφάνιση της να είναι εντυπωσιακή, αφού φρόντισε να κολακέψει τις καμπύλες της, επιλέγοντας ένα μάξι πολύχρωμο φόρεμα, με πλούσιο ντεκολτέ και γεωμετρικά σχέδια.

0871_SILVIA_DELIKOYRA_20032015.jpg
Άλλωστε όπως η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «ΕΓΩ Weekly», μπορεί να έχει ήδη χάσει 16 κιλά, αλλά της θέλει να χάσει κι άλλα, επειδή πριν μείνει έγκυος είχε παχύνει:

«Έλεγα που και που “Πω!Πω!, είμαι πολύ χοντρή” και μου απαντούσε ο Δημήτρης “δεν είσαι πολύ χοντρή αγάπη μου, είσαι έγκυος”. “Το ξέχασα”, του έλεγα με χιούμορ! Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά στο θαύμα που συνέβαινε μέσα μου. Τις χαίρομαι τις γυναίκες που δεν παχαίνουν πολύ στην εγκυμοσύνη. Εγώ πήρα πολλά κιλά, δεκαοχτώ. Πάντα ήμουν αδύνατη. Αλλά το εντυπωσιακό ήταν η κοιλιά μου, ήταν τεράστια! Δεν έχω επανέλθει ακόμη. Έχω χάσει 16 κιλά, αλλά επειδή είχα ήδη παχύνει την περίοδο πρ��ν μείνω έγκυος, θέλω να χάσω κι άλλα».

(Εδώ την βλέπετε με την Μαρία Σολωμού)

0842_SOLOMOY_DELIKOYRA_20032015.jpg
Πρόσθεσε ακόμα πως «δεν θέλω να παχύνω, πρώτα από όλα για τον εαυτό μου κι έπειτα για τον σύντροφό μου. Πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες. Το ότι κάναμε παιδί δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Όπως και να' χει όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Σιγά σιγά. Τώρα θηλάζω οπότε δεν μπορώ να κάνω δίαιτα. Με τις παραστάσεις πιστεύω ότι θα τα χάσω».

Τέλος, μιλώντας για τον γιο της δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένη είναι μετά τον ερχομό του, λέγοντας:

«Στην αρχή είχα μόνο το σκύλο μου, τώρα έχω και το μωρό μου. Δεν ξεκουράζομαι όσο πριν, γιατί ο ύπνος μου διακόπτεται συχνά. Πάμε και βόλτες τώρα, είναι σχεδόν τεσσάρων μηνών πια. Γενικά, είναι εύκολο παιδάκι και πολύ χαρούμενο. Χαμογελά συνέχεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top