Αποκλειστικά στο Star η Βέφα Αλεξιάδου: «οι γαμπροί μου έχουν πιο βαρύ πόνο από μένα»

«Η κόρη της Αλεξίας δεν θέλει να ξαναγιορτάσει την 28η Οκτωβρίου»

Αποκλειστικά στο Star η Βέφα Αλεξιάδου: «οι γαμπροί μου έχουν πιο βαρύ πόνο από μένα»

Για τις δύο κόρες της που έχασε με άσχημο τρόπο σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών, μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου, στην εκπομπή «Μία» και την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η τηλεμαγείρισσα πριν από λίγες μέρες είχε και τα γενέθλιά της όμως αντί για ευχές και χαρές ετοίμαζε το μνημόσυνο της κόρης της Άντζυς.

Η κόρη της η Άντζυ, όπως τόνισε, δεν πρόσεχε καθόλου την υγειά της παρόλο που είχε ακατάπαυστες αιμορραγίες.

«Είχα την Άντζυ που είχε φρικτούς πόνους και αιμορραγίες. Δεν πήγαινε στο γιατρό και μου έλεγε “και συ πονούσες, κλιμακτήριος είναι”. Nαι αλλά εγώ έχω πιστοποίηση γιατρού πως είναι αυτό, εσύ δεν έχεις πάει στο γιατρό. Πρέ��ει να πας. Δεν πήγαινε όμως. Όταν ανακαλύψαμε τι έχει ήταν ήδη αργά. Ήταν μεγάλος ο όγκος στο ενδομήτριο και έκανε οκτάωρη εγχείρηση. Μετά έκανε και μετάσταση» τόνισε η Βέφα.

Στην περίπτωση της πρώτης της κόρης της, Αλεξίας, τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού ο θάνατός της ήταν τελείως ξαφνικός.

«Είχε άσθμα από τριών ετών. Υπέφερα πολύ μαζί της όταν ήταν μικρή, μετά ανέλαβε εκείνη τα ηνία και ήταν με παρακολούθηση γιατρών. Μετά αφέθηκε, δεν πρόσεχε. Την έπιανε άσθμα πέντε, έξι ακόμα και εφτά φορές τη μέρα και έβαζε σπρέι. Δεν πέθανε βέβαια από άσθμα, αφού δεν πεθαίνεις από αυτό αλλά από ανακοπή. Θυμάμαι ήταν 28 Οκτωβρίου και είχε γυρίσει από την πεθερά της που είχε πάει για φαγητό. Η μικρή, η Γενοβέφα δεν θέλει να ξαναγιορτάσει την 28η Οκτωβρίου» δήλωσε η Βέφα.

Παράλληλα η τηλεμαγείρισσα, αποκάλυψε πως ο πόνος των δύο της γαμπρών είναι πιο μεγάλος από το δικό της.

«Οι γαμπροί μου έχουν πιο βαρύ πόνο από εμένα γιατί ζούσαν με τα άτομα αυτά που έφυγαν. Εγώ είμαι στο σπίτι μου και σκέφτομαι πως πήγαν ένα μακρινό ταξίδι. Δε ζούσα μέρα νύχτα μαζί τους γιατί είχαν το σπίτι τους. Το ίδιο και οι εγγονές μου. Γύριζαν σπίτι και τους περίμενε η μαμά τους» τόνισε.

Η ίδια, όπως επισήμανε, αντλεί δύναμη από το θεό στον οποίο και πιστεύει πολύ, καθώς πρέπει να σταθεί και στις εγγονές και στους γαμπρούς της.

«Συμβουλεύω τον γαμπρό μου το Γιάννη που έχει πέσει σε κατάθλιψη. Του λέω να προσέξει τον εαυτό του γιατί όταν παραμελείς τον εαυτό σου είναι σαν να αυτοκτονείς. Είναι αυτοκτονία και αυτό είναι μεγάλη αμαρτία» συμπλήρωσε η τηλεμαγείρισσα.

Όσο για το αν νιώθει οργή για τον Θεό;

«Τα παιδάκια το νιώθουν και ειδικά η μικρή, η Γενοβέφα μου λέει πως ο Θεός της πήρε τη μαμά της αλλά εγώ της λέω πως ό, τι γίνεται, γίνεται για καλό για να κάνουμε εξετάσεις και να προσέχουμε την υγεία μας».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top