Ρέμος - Ασλανίδου δεν γύρισαν στο «The Voice» λόγω του Αντώνη Βαρδή!

Τι είπαν σε διαγωνιζόμενο που ερμήνευσε ένα από τα τραγούδια του

Ρέμος - Ασλανίδου δεν γύρισαν στο «The Voice» λόγω του Αντώνη Βαρδή!

​Λόγω του… Αντώνη Βαρδή δεν γύρισαν σε διαγωνιζόμενο του «The Voice» ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλάνίδου, που δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους όταν άκουσαν τον παίκτη να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του αείμνηστου καλλιτέχνη, με τον οποίο συνεργάστηκαν!

Ο Απόστολος Μελής είπε το «Θέλω Να Σε Δω» του Αντώνη Βαρδή και μόνο η Δέσποινα Βανδή πάτησε το κόκκινο κουμπί.

«Χάρηκα για το πάθος σου, αλλά δεν πάτησα το κουμπί. Όταν ακούω τραγούδι του Αντώνη, επειδή τα έχω συνδέσει μέσα στην ψυχή μου μαζί του και αγγίζουν ευαίσθητες χορδές μου, θεωρώ ότι ήσουν λίγο κλασσικός και εκείνος είχε άλλες ευαισθησίες. Δεν λέω να μιμηθούμε, αλλά εσύ ήσουν πιο δυναμικός απ’ όσο ήθελα εγώ να ακούσω σε ένα τραγούδι του Αντώνη», είπε ο Ρέμος. Μάλιστα, όταν η Δέσποινα επεσήμανε στον συνάδελφό της ότι με αυτά που λέει κανείς από την ομάδα του δεν θα επιλέξει τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, εκείνος απάντησε: «το οφείλω στον Αντώνη, ο Αντώνης δεν έδινε συγχωροχάρτι σε κανέναν»!

«Όταν έχεις ζήσει έστω και δύο στιγμές μαζί με τον Αντώνη Βαρδή, μπορεί καμιά φορά να είσαι παραπάνω αυστηρός, αλλά είναι αυτές οι στιγμές που έχεις ζήσει…», είπε η Μελίνα Ασλανίδου.

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια Ρέμου – Ασλανίδου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top