Άλλαξε το τραγούδι μας για την Eurovision – ΑΚΟΥΣΤΕ τη νέα έκδοσή του!

Τι δηλώνει η Μαρία Έλενα Κυριάκου

​Με «ενέσεις» δυναμισμού θα δούμε το «One Last Breath» στη σκηνή της Eurovision, καθώς η Μαρία Έλενα Κυριάκου και οι συνεργάτες της προχώρησαν σε αλλαγές στο τραγούδι. Στο μεταξύ, λίγο πριν αρχίσει την προώθηση με ταξίδια στο Εξωτερικό, η εκπρόσωπός μας δηλώνει ότι θα κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

Αυτό που άλλαξε στο τραγούδι -που υπογράφουν στη μουσική ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και η Μαρία Έλενα Κυριάκου και στους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και η Εβελίνα Τζιώρα- είναι ότι αφαιρέθηκε η εισαγωγή με το πιάνο, ενώ η ενορχήστρ��ση έχει δουλευτεί περισσότερο και έχουν μπει φωνητικά, κάνοντας το «One Last Breath» ακόμα πιο δυναμικό.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα κατακτήσω την πρωτιά, αλλά, δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο γιατί γνωρίζουμε πως έχουν τα πράγματα και ποιες είναι οι συγκυρίες και οι σκοπιμότητες... Νιώθω ότι θα είμαστε σίγουρα στην εξάδα. Έχω ακούσει όλα τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τα υπόλοιπα κομμάτια», λέει, στην εφημερίδα «Real News», η τραγουδίστρια.

Αυτό τον καιρό, η Μαρία Έλενα, που θα διαγωνιστεί στον α' ημιτελικό, στις 19 Μαΐου, συνεχίζει τις πρόβες, ενώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα ταξιδέψει σε Άμστερνταμ και Λονδίνο για να προωθήσει την ελληνική συμμετοχή σε δύο από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για την Eurovision.

Ακούστε στα βίντεο την καινούργια και την παλιά version του «One Last Breath»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΑΥΤΟΥΣ πρέπει να κερδίσει η Μαρία Έλενα Κυριάκου για να πάει στον τελικό της Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top