Δήμητρα Ματσούκα: «Aυτό που με στοιχειώνει σαν κατάρα»

«Πολλές φορές αναρωτιόμουν αν είχα την δύναμη να αγαπήσω»

​Για τη δουλειά της, την αναγνωρισιμότητα αλλά και τον έρωτα μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξή της.

«Ευγνωμονώ το Θεό που κάνω μια δουλειά που μου αρέσει και έτσι νιώθω ότι αποκτώ έναν προορισμό» σημειώνει η Δήμητρα Ματσούκα ενώ σε ερώτηση τι αφαιρεί η δουλειά από την προσωπική ζωή απαντά: «Πρώτα από όλα την ηρεμία μου. Παρατηρώ άλλους ανθρώπους που διαχειρίζονται με διαφορετικό τρόπο το κομμάτι της επαγγελματικής τους ζωής και καταφέρνουν να αποστασιοποιηθούν και απορώ πως το κάνουν. Εμένα η δουλειά μου με καθορίζει. Μια κακή πρόβα είναι μια κακή μέρα. Μια κακή παράσταση είναι μια κακή νύχτα και για μένα και για τους γύρω μου. Με στοιχειώνει σαν κατάρα. Είμαι δυστυχισμένη. Όχι απλώς κακόκεφη αλλά δυστυχισμένη. Έχω μεγάλη θλίψη και δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν. Αλλά έτσι ήμουν από μαθήτρια. Όταν έπαιρνα κακό βαθμό ήταν για μένα μέρα εθνικού πένθους».

dimitra-matsouka-people-93-1 (1).jpg
Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που έχει χάρη στη δουλειά της σημειώνει: «Σου προσφέρει κάποια πεζά πράγματα της καθημερινότητας. Πηγαίνεις σ’ ένα μαγαζί και σε εξυπηρετούνε στον απόλυτο βαθμό. Ή σε μια υπηρεσία κάνουν τα πάντα για να μείνεις ευχαριστημένη. Γενικώς σε διευκολύνει και επειδή στα πρακτικά ζητήματα είμαι φυγόπονη μου αρέσει. Από την άλλη όμως, αφαιρεί την ουσία. Δημιουργεί μια στερεοτυπική εικόνα και πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξεις πως δεν είσαι αυτή που νομίζουν. Πως διαφέρεις από την εικόνα σου που τις περισσότερες φορές σχηματίζεται ερήμην σου».

Η ηθοποιός μιλά επίσης για τον έρωτα και την αγ��πη. «Ο έρωτας είναι μια εγωιστική μηχανή. Ακόμα και όταν θέλεις ο άλλος να είναι καλά, επιθυμείς να περνάει καλά μόνο μαζί σου. Και όχι χωρίς εσένα. Η αγάπη πάλι, και αυτή πολλές φορές σε περιορίζει. Η ελευθερία στην αγάπη είναι ένα ζητούμενο που δύσκολα κατακτάμε. ΑΝ και μιλάμε συχνά για αγάπη, πολλοί λίγοι έχουμε αισθανθεί την ουσία της. Παραδέχομαι ότι αρκετές φορές έλεγα πως αγαπούσα κάποιον και τελικά αναρωτιόμουν αν είχα το ταλέντο, την δύναμη αλλά και την ικανότητα να τον αγαπήσω. Ο έρωτας πρέπει πάντα να είναι ιδανικός και υπερεκτιμημένος, Πιστεύω μόνο στο μεγάλο έρωτα. Δεν μπορεί να είσαι λίγο ερωτευμένος. Ή είσαι, ή δεν είσαι. Στη ζωή μου μία φορά έχω ερωτευτεί δυνατά και με διάρκεια. Και αν μου ξανασυμβεί θέλω να είμαι αντάξια της αξίας του. Προς το παρόν, ουσιαστικά είμαι μόνη εδώ και πάρα πολύ καιρό.»

Τέλος αναφερόμενη στο γάμο σημειώνει «Τον έχω εξιδανικεύσει και αυτόν. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και όπως γίνεται συνήθως έχω ταλαιπωρηθεί. Από την άλλη βλέπω γύρω μου ανθρώπους παντρεμένους και δυστυχείς και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο. Αν κάποια στιγμή το τολμήσω θέλω να είμαι σίγουρη».

image (1).jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top