NEO ΔΙΑΖΥΓΙΟ: τραγουδιστής και ηθοποιός χωρίζουν μετά από 5 χρόνια γάμου!

Έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες επανασύνδεσης

NEO ΔΙΑΖΥΓΙΟ: τραγουδιστής και ηθοποιός χωρίζουν μετά από 5 χρόνια γάμου!

​Δρόμους χωριστούς τραβάνε από τις 14 Απριλίου ο Ρόμπιν Θικ και η Πόλα Πάτον, έπειτα από 21 χρόνια γνωριμίας, πέντε γάμου και ένα παιδί, τον 5χρονο Τζούλιαν!

Η ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβρη που μας πέρασε, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές και ζητώντας την πλήρη επιμέλεια του μικρού Τζούλιαν. Το πάλαι ποτέ ζευγάρι έφτασε σε συμφωνία σήμερα, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

robin-thicke-paula-patton-bet.jpg

Ο χωρισμός του 38χρονου τραγουδιστή και της 39χρονης ηθοποιού προκάλεσε αίσθηση, καθώς, εκτός του ότι αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, ήταν μαζί 21 χρόνια, αφού γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι!

rs_634x1024-130906102750-634.thicke-patton-1.cm_.9613.jpg

Πριν φτάσουν στο διαζύγιο, Ρόμπιν και Πόλα ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τον Φεβρουάριο του 2014, ωστόσο, έκαναν απόπειρες επανασύνδεσης. Κάθε απόπειρα έπεσε στο κενό και εκείνοι, με μία λιτή ανακοίνωση, είπαν το… συνηθισμένο, ότι δηλαδή η απόφαση για διαζύγιο είναι κοινή και πως παραμένουν φίλοι.

spl717014_001 (613x800).jpg

Xάλια του πάει, πάντως, του Ρόμπιν: όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από μερικές ημέρες, δικαστήριο όρισε ότι πρέπει να πληρώσει 7 εκατομμύρια ευρώ, θεωρώντας ότι το σουξέ του με τον Φάρελ Ουίλιαμς, το «Blurred Lines», είναι αντιγραφή του «Got To Give It Up» του Μάρβιν Γκέι, το οποίο κυκλοφόρησε το 1977!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top