Στικούδη: «δεν μετανιώνω για το “κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες” στην Καμπούρη»

Τι λέει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για την διαδικτυακή κόντρα με την παρουσιάστρια

Στικούδη: «δεν μετανιώνω για το “κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες” στην Καμπούρη»

​Αμετανότητη για το «Δεσποινάκι μου, μην κάνουμε σαν κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες» που έγραψε στην Δέσποινα Καμπούρη, προκαλώντας διαδικτυακή κόντρα με αφορμή τα Όσκαρ, δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη!

Σχολιάζοντας για πρώτη φορά το περιστατικό, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε ότι… επιμένει στην άποψή της: «φαντάζομαι έχει τύχει να βλέπεις κάτι και να μην συμφωνείς και να θες να το σχολιάσεις, αλλά, τελικά, να σβήνεις αυτό που έγραψες και να λες “ας το αφήσω, δεν πειράζει”. Εγώ δ��ν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και το πόσταρα το σχόλιο».

120315142238_8360.jpg

«Σε καμιά περίπτωση δεν το έχω μετανιώσει! Γενικότερα δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου ή την γνώμη μου για κάτι», συνέχισε η Κατερίνα και υποστήριξε ότι η Δέσποινα Καμπούρη δεν θα έγραφε όσα έγραψε αν επρόκειτο για Ελληνίδες ή για Έλληνες σχεδιαστές, προσθέτοντας ότι κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι θέλει.

240215110100_0534.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ατάκα της Στικούδη γράφτηκε όταν η Δέσποινα Καμπούρη σχολίασε τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις των Ιρίνα Σάικ και Ρίτα Όρα σε πάρτι για τα Όσκαρ, ενώ η παρουσιάστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, υποστήριξε πως η τραγουδίστρια έκανε κακό στον εαυτό της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top