Η Σμαράγδα Καρύδη απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη!

Πώς σχολιάζει όσα γράφονται

Η Σμαράγδα Καρύδη απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη!

Στα δημοσιεύματα που λένε ότι είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη απαντά η Σμαράγδα Καρύδη, ενώ σχολιάζει και την πρόσφατη δήλωσή του «κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα», την οποία... αμφισβητεί!

Ολίγον τι… ενόχληση μας βγάζουν οι απαντήσεις της ηθοποιού στο περιοδικό «Εγώ Weekly», όπου αναφέρει «δεν είναι τίποτα γνωστό. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω για τέτοια πράγματα καταρχήν», όταν της επισημαίνουν ότι είναι γνωστό πως είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Ποτέ δεν έχω πει την ατάκα “είμαι ερωτευμένη παράφορα”, είναι κάτι που γράφτηκε από άλλους. Καταρχήν, δεν χρησιμοποιώ τη λέξη «παράφορα» και όσοι φίλοι το διάβασαν τους φάνηκε πάρα πολύ αστείο, γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έλεγα μια τέτοια κουβέντα», αναφέρει.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος της αναφέρει την πρόσφατη ατάκα του Θοδωρή Αθερίδη, εκείνη… διαψεύδει τα γραφόμενα και λέει: «ούτε αυτή είναι μια φράση που χρησιμοποιεί ο Θοδωρής! Συνήθως η ερώτηση είναι “κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα;” και ο συνεντευξιαζόμενος απαντά “ναι, θα μπορούσες να το πεις κι έτσι” ή οτιδήποτε άλλο. Ο Θοδωρής γράφει πολύ ωραία έργα, πολύ ωραία κείμενα και σενάρια, που μόνο κλισέ δεν είναι. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα κλισέ, όπως ήταν αυτή η δήλωση!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top