Συγκλονισμένοι οι celebrities για τον Βαγγέλη - δείτε τι δηλώνουν!

Τι λένε για το bullying και τον χαμό του 20χρονου

Συγκλονισμένοι οι celebrities για τον Βαγγέλη - δείτε τι δηλώνουν!

​Ευαισθητοποιημένοι και σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι της ελληνικής showbiz με τον τραγικό χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μία», δεν έκρυψαν την θλίψη τους για τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή, αλλά και την ανησυχία τους για τις διαστάσεις του bullying στη χώρα μας.

«Είμαστε όλοι πολύ οργισμένοι! Μην χάσουμε όμως την γενική εικόνα για να δούμε την ειδική. Το bullying, η βία, η φασίζουσα νοοτροπία και η ψευτομαγκιά υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά εκδηλώθηκαν τώρα, στο θέμα του Βαγγέλη. Κανονικά πρέπει να δηλώσουμε όλοι “είμαι κι εγώ Βαγγέλης Γιακουμάκης” και να τελειώσει στην Ελλάδα η ιστορία με την εν κρυπτώ μαγκιά… περιμένω να βγει θαρραλέα κάποιος κόσμος και να μιλήσει», είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Χωρίς να κρύβει την θλίψη του, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «ο φόβος σκοτώνει την ψυχή των ανθρώπων και την ανθρωπότητα. Δυστυχώς, φοβόμαστε οτιδήποτε είναι διαφορετικό από εμάς ή οτιδήποτε δεν πάει με τα νερά μας. Δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό να συμβαίνει, πρέπει να το σταματήσουμε! Σε εμένα δεν έχει συμβεί bullying, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι σε μία έξαρση αυτή τη στιγμή και, επειδή έχω και εγώ παιδιά, θα προσπαθήσω όσο μπορώ να επικοινωνήσω την ανάγκη να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα».

Τον ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι γονείς επεσήμανε ο Θοδωρής Αθερίδης, προσθέτοντας: «όλοι έχουμε υποστεί και έχουμε κάνει bullying. Είμαι απαισιόδοξος και δεν περιμένω να αλλάξει η κοινωνία προς το καλύτερο, αλλά είναι καλό να θωρακίσουμε τα παιδιά μας με κρίση και διάκριση, ώστε να μπορούν να αποβαίνουν τους κραδασμούς όταν πέφτουν θύματα bullying και να φτιάξουμε δυνατούς ανθρώπους».

«Το θέμα με τον Βαγγέλη είναι εξαιρετικά πολύπλευρο, εξαιρετικά δύσκολο. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλη η κοινωνία. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα σταλμένο από την φύση, από τον Θεό, ας το πει ο καθένας όπως θέλει, για να βάλει την ανθρωπότητα να σκεφτεί πάνω σε ��υτό το τεράστιο έγκλημα που λέγεται bullying», υποστήριξε η Κάτια Δανδουλάκη.

Από την πλευρά του, ο Αποστόλης Τότσικας ανέφερε ότι το bullying υπήρχε ανέκαθεν, ωστόσο, σήμερα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τόσο σε επίπεδο τετ α τετ, όσο και μέσω Ίντερνετ και πρέπει να εξαλειφθεί!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι celebrities για τον Βαγγέλη και το bullying

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top