Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στις πέντε κήδεψα τον πατέρα μου και στις έξι έπαιζα στο θέατρο»

«Είπα στον παπά πως τον βλέπω σαν σκουπιδοτενεκέ»

​«Διχασμένες προσωπικότητες» χαρακτήρισε τους ηθοποιούς βάζοντας μέσα και τον εαυτό του, ο Μάρκος Λεζές, πράγμα που κατάλαβε όταν βρέθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του!

«Στις πέντε κήδεψα τον πατέρα μου και στις έξι έκανα τον κόσμο να γελάει. Ήταν πολύ ζόρι, έπιανα τον εαυτό μου να γελάει ενώ στα παρασκήνια και στις κουίντες έκλαιγα. Νόμιζα ότι ο πατέρας μου βρισκόταν στον εξώστη και έπαιζα για αυτόν. Αυτό είναι ένα από τα θαύματα του θεάτρου. Από την ώρα που θα πατήσεις πάνω στο σανίδι δεν ενδιαφέρει τον άλλον τι έχεις περάσει, γιατί σε έχει πληρώσει. Όλα ξεπερνιούν��αι όμως και αν πιστεύεις στον Θεό, ξεπερνιούνται ακόμα περισσότερα» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Μάρκος Λεζές, που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους του στις βιντεοκασέτες του ’80 αναφέρθηκε και σε αυτούς που κατέκριναν τους ηθοποιούς αυτής της γενιάς.

«Έλεγαν όταν τελείωσε αυτή η εποχή, ότι εμείς οι ηθοποιοί μυρίζαμε κασέτα. Αυτοί που το έλεγαν όμως δεν έγιναν ποτέ πρωταγωνιστές από τις κασέτες και το 90% έπαιζαν σε δικές μου ταινίες δεύτερους ρόλους. Ήταν πάντα δεύτεροι και ποτέ δεν έκαναν κάτι. Εγώ όμως από αυτές, αλλά και τον κινηματογράφο, άφησα παρακαταθήκη στα παιδιά και τα εγγόνια μου που ακόμα τις βλέπουν. Αυτή η γενιά δεν άφησε τίποτα και ούτε θα αφήσει» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τη θρησκεία!

«Είχα πάει κάποτε ��α εξομολογηθώ και επειδή είχα κοπέλα, ο παπάς μου είπε να μην κοινωνήσω για έξι μήνες. Του απάντησα πως σε βλέπω σαν σκουπιδοτενεκέ και ότι έρχομαι και πετάω πάνω σου τα απόβλητα μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λες, από τη στιγμή που φοράς πετραχήλι πρέπει να δώσεις την άφεση. Με πατάει ένα αμάξι δεν θα πάω εγώ στην κόλαση, αλλά εσύ που δεν με συγχώρησες. Μούγγα ο παπάς» θυμήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top