Θύμα bullying o 15χρονος γιος του Μάικλ Ντάγκλας: «Επέστρεψε με δάκρυα στα μάτια»

ΔΕΙΤΕ το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε ο 70χρονος ηθοποιός

Θύμα bullying o 15χρονος γιος του Μάικλ Ντάγκλας: «Επέστρεψε με δάκρυα στα μάτια»

Ένα αρκετά επίκαιρο άρθρο έγραψε στην εφημερίδα «Los Angeles Times» ο Μάικλ Ντάγκλας!

Την ώρα που η όλη η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη με το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο 70χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο 15χρονος γιος του έπεσε θύμα bullying λόγω της θρησκείας του! Σημειώνεται, ότι όλη η οικογένεια έχει ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό.

Το άσχημο περιστατικό συνέβη όταν ο Ντάγκλας, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τα παιδιά τους είχαν πάει για διακοπές στη Νότια Ευρώπη.

«Μέναμε σε ένα ξενοδοχείο και ο γιος μας Ντίλαν πήγε στην πισίνα» εξομολογείται ο χολιγουντιανός σταρ. «Σε λίγη ώρα γύρισε στο δωμάτιο πολύ αναστατωμένος. Κάποιος στην πισίνα του είχε φωνάξει και τον είχε βρίσει άγρια.»

26AED0C200000578-2995969-Targeted_-a-23_1426453481682.jpg
Όπως εξήγησε στο άρθρο του ο Ντάγκλας, ο μικρός Ντίλαν φορούσε στη μπλούζα του το άστρο του Δαυίδ, κάτι το οποίο δεν άρεσε ιδιαίτερα σε αυτόν που του επιτέθηκε λεκτικά.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω τον Ντίλαν μήπως είχε δείξει κάποια κακή συμπεριφορά ο ίδιος. Γεμάτος δάκρυα ο Ντίλαν μου απάντησε όχι. Του έλεγα διάφορα. Και ξαφνικά συνειδητοποίησα το λόγο για τον οποίο ο άντρας είχε βγει από τα ρούχα του και έβριζε: Ο Ντίλαν φορούσε ένα μπλουζάκι με το αστέρι του Δαυίδ» αναφέρει ο 70χρονος ηθοποιός και συνεχίζει: «Αφού τον καθησύχασα πήγα ο ίδιος στην πισίνα και ρώτησα ποιος είναι ο άντρας που είχε βρίσει το παιδί. Μιλήσαμε. Δεν ήταν ευχάριστη συζήτηση. Μετά από αυτό, κάθισα κάπου με το παιδί μου και του είπα: Ντίλαν, πήρες την πρώτη γεύση του αντισημιτισμού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top