Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει τι κάνει κάθε εβδομάδα με τον γιο της!

Όσα εξομολογήθηκε για την σχέση τους και τα σχέδιά της για το μέλλον

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει τι κάνει κάθε εβδομάδα με τον γιο της!

​Για την σχέση της με τον γιο της, τον 16χρονο Δημήτρη, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μίλησε η Καίτη Γαρμπή!

«Υπάρχει μία ωραία μέρα της εβδομάδας που είναι αμετακίνητη, είναι η δική μας μέρα. Πηγαίνω και παίρνω το παιδί από το σχολείο και πάμε μαζί στο ωδείο, ο καθένας στο μάθημά του, στη δική του αίθουσα και είναι η μέρα η δική μας, που δεν την πειράζει κανείς!», εξομολογήθηκε, στον ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων «Max FM 100,2» και την Βίκη Πατεράκη, η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Καίτη αποκάλυψε πως ο Δημήτρης έχει ιδιαίτερη κλίση στη μουσική, καθώς παίζει πιάνο και κιθάρα, ενώ ήδη έχει κάνει δικά του κομμάτια σε σύνθεση και ενορχήστρωση. «Εύχομαι αυτό που θα κάνει να είναι αυτό που τον γεμίζει, μακάρι να έχει την ευλογία να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και ό,τι κάνει να το κάνει τέλεια, όπως τον έχει συμβουλεύσει ο πατέρας του», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε συγκινητικό το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στο μέλλον ένα κομμάτι με την υπογραφή του γιου της!

Μιλώντας για τα σχέδιά της, η Καίτη προανήγγειλε την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού, που θα είναι μπαλάντα, στα τέλη του μήνα, live εμφανίσεις μετά το Πάσχα στην Αθήνα, αλλά και μια συνεργασία με τραγουδιστές από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Θυμίζουμε πως η εν λόγω συνέντευξη επρόκειτο να γίνει την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αναβλήθηκε όταν οι θαυμ��στές της Καίτης «έριξαν» το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού με τα μηνύματά τους!

Ακούστε στο βίντεο απόσπασμα από την συνέντευξη

* ευχαριστούμε το fan club της Καίτης, Garbofans, για την παραχώρηση του ηχητικού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top