ΔΕΙΤΕ πώς ένιωσαν Ρέμος, Βανδή, Ασλανίδου, Κουινέλης όταν άκουσαν τον εαυτό τους!

Ποιο ήταν το πρώτο τους τραγούδι που παίχτηκε στο ραδιόφωνο

ΔΕΙΤΕ πώς ένιωσαν Ρέμος, Βανδή, Ασλανίδου, Κουινέλης όταν άκουσαν τον εαυτό τους!

​Την πρώτη φορά που άκουσαν τραγούδι τους στο ραδιόφωνο περιέγραψαν οι Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Κουινέλης, Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή στο πλαίσιο του «The Voice», αποκαλύπτοντας ποιό ήταν το κομμάτι, αλλά και πώς ένιωσαν εκείνη τη στιγμή!

Μελίνα Ασλανίδου: «η πρώτη φορά που με άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν το “Τι Σου ‘Κανα Και Πίνεις”. Άλλαζα σταθμούς και έπεσα κατά τύχη πάνω στη φωνή μου!».

Μιχάλης Κουινέλης: «είχα σταματήσει να φάω σε ένα φαστφουντάδικο. Ήταν το 2006, στο δεύτερο άλμπουμ μου, το “Καλώς Σε Βρήκα”. Άρχισα να κοιτάω γύρω γύρω, λέω “κάτι γίνεται εδώ, μας δουλεύουν! Κάποιος δικός μου είναι εδώ στο φαστφουντάδικο”».

Δέσποινα Βανδή: «ζούσα ακόμα στη Θεσσαλονίκη, ήμουν στην κουζίνα του σπιτιού και άκουσα το “Γέλα Μου”! Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή! Ήταν κάπως να ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο, ήμουν πολύ χαρούμενη φυσικά!».

Αντώνης Ρέμος: «ήταν 1996, στη Θεσσαλονίκη. Με ένα λευκό ford escort κατέβαινα την βασιλίσσης Όλγας κι ακούω στο ραδιόφωνο το “Εμείς”, με την Μαντώ. Όταν αντιλήφθηκα ότι παίζει στο ραδιόφωνο και με ακούνε κάποιες χιλιάδες κόσμου σε όλη την πόλη, έκανα δεξιά και έ��ιωσα τρομερή συγκίνηση… Έκανα τσιγάρο ενώ δεν κάπνιζα και, όταν τελείωσε το τραγούδι, ξεκίνησα πάλι και πήγα στη δουλειά που είχα».

Δείτε στο βίντεο τις εξομολογήσεις των τεσσάρων τραγουδιστών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top