Ροζ αποκαλύψεις για το παρελθόν της Δούκισσας του Κέιμπριτζ βλεπουν το φως της δημοσιότητας

Ακούστε τι είπε μία καλή της φίλη

Ροζ αποκαλύψεις για το παρελθόν της Δούκισσας του Κέιμπριτζ βλεπουν το φως της δημοσιότητας

​Η παροιμία «Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον αφού μία…. καλή της φίλη η Έμα Σέιλ άνοιξε το στόμα της και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για εκείνη.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η Έμα είναι η ιδιοκτήτρια των club «Killing Kittens» ,στα οποία διοργανώνονται τα πιο γνωστά πάρτι με σεξουαλικά όργια και όπως αποκάλυψε, η Κειτ Μιντλεντον τα έχει επισκεφτεί αρκετές φορές!

Στην είσοδο αυτών των πάρτι, στέκονται καλλίγραμμα μοντέλα και υποδέχονται τους πελάτες... φορώντας μόνο τις γόβες τους.

Με 100 δολάρια για τις γυναίκες και 250 για τα ζευγάρια, οι τολμηροί μπορούν να περάσουν όσες ώρες θέλουν εκεί κάνοντας σεξ με διαφορετικούς συντρόφους.

Όπως υποστηρίζει η Έμα, η Κέιτ ξέρει τα πάντα γύρω από το Killing Kittens, και πριν γίνει Δούκισσα του Κέιμπριτζ το είχε επισκεφθεί και μάλιστα είχε ενθουσιαστεί.

Ανάμεσά στους πελάτες βρίσκονται πασίγνωστοι ηθοποιοί, Βρετανοί αριστοκράτες, και πλούσια παντρεμένα ζευγάρια που θέλουν να βάλουν λίγο αλατοπίπερο στην σεξουαλική τους ζωή.

Δείτε το βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top