Νέα κόντρα στη showbiz: «ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ψεύτης και κακός άνθρωπος»

Ποιος «στολίζει» τον ηθοποιό - τι του απαντά συμπρωταγωνιστής του

Νέα κόντρα στη showbiz: «ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ψεύτης και κακός άνθρωπος»

​Με «βαριά» λόγια μιλάει για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Νίκος Μουρατίδης, παρά την συνεργασία και την φιλία που είχαν πέρυσι, αποκαλώντας τον ψεύτη και κακό άνθρωπο!

«Δούλεψα για τρεις μήνες μαζί του, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν υπήρχε λόγος. Άλλα πράγματα είχα εγώ στο νου μου και άλλα εκείνος. Επίσης, δεν μου αρέσουν όσοι λένε ψέματα. Αυτοί είναι κακοί άνθρωποι, κυριολεκτικά», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο Νίκος Μουρατίδης.

7699_.jpg

Τον λόγο της ρήξης, πάντως, δεν θέλησε να τον αποκαλύψει ο Νίκος Μουρατίδης. Επισημαίνοντας ότι δεν αφορά το «Μπρούσκο», κατέληξε: «μην με αναγκάσεις να σου στείλω τα e-mails που ανταλλάξαμε, θα τρελαθείς!». Μισές δουλειές κυρ-Νίκο μας! Τι το λες και δεν το κάνεις δηλαδή;

Aπ’ ότι φαίνεται, πάντως, η κόντρα μόλις άρχισε. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μουρατίδη, ο συμπρωταγωνιστής του Θεοχάρη στο «Μπρούσκο» Κούλης Νικολάου, έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Facebook: «Θεοχάρη μην μασάς μείνε αυτός που εισαι. Και στο τέλος της μέρας Θεοχάρη μην ασχολείσαι με απόψεις ανθρώπων που ειναι στα αζήτητα και προσπαθούν να κλέψουν την λάμψη ανθρώπων που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Αρχαία τεχνική!».

nikolaou-gia-theohari.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top