ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:«Ο ηθοποιός έφερε το πέος του μπροστά από το αριστερό μου μάτι»

ΔΕΙΤΕ πως περιγράφει μια 44χρονη σήμερα γυναίκα, την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον ηθοποιό Στίβεν Κόλινς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:«Ο ηθοποιός έφερε το πέος του μπροστά από το αριστερό μου μάτι»

​Μια συγκλονιστική μαρτυρία έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας η "Daily Mail",από την 44χρονη σήμερα Έιπριλ Πράις, μιας εκ των τριών γυναικών που παραδέχθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός Στίβεν Κόλινς, τον οποίο οι περισσότεροι θυμάστε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Έβδομος Ουρανός».

spl564058_001.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 67χρονος σήμερα star, είχε ομολογήσει τις αρρωστημένες ορέξεις στον ψυχολόγο του με… «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες, με το ηχητικό ντοκουμέντο να βλέπει το φως της δημοσιότητας από την ίδια του την πρώην σύζυγο με την οποία ο ηθοποιός είναι πλέον «στα μαχαίρια».

Διαβάστε παρακάτω, πως περιγράφει η Έιπριλ Πράις την κακοποίηση που υπέστη από τον Κόλινς, όταν ήταν μόλις 13 ετών:

«Είχα πάει να επισκεφτώ την θεία μου στο Los Angeles, όπου εργαζόταν ως παραγωγός. Ζούσε σε μια εντοιχισμένα περιφραγμένη κοινότητα με συγκροτήματα διαμερισμάτων, και το σπίτι όπου έμενε, ήταν δίπλα σε αυτό του Κόλινς. Με το που έφτασα και εν��μερώθηκα για τον διάσημο γείτονα της, ενθουσιάστηκα. Πήρα το κουράγιο να χτυπήσω την πόρτα του και να του ζητήσω ένα αυτόγραφο. Μου απάντησε πως εκείνη την ώρα δεν είχε, αλλά μόλις έβρισκε θα μου το έφερνε. Μια μέρα ήμουν στην κουζίνα της θείας μου και έτρωγα πρωινό, όταν τον είδα να περπατά στην αυλή ολόγυμνος, με τα ρούχα του στο χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί και τον έβλεπα. Έπαθα σοκ. Μετά από μερικές μέρες, έτυχε να ξαναπάω στη θεία μου για μια δουλειά, όπου συνάντησα τυχαία τον ηθοποιό, και του είπα πως ήθελα να συνδέσω το Atari μου με την τηλεόραση, αλλά δεν μπορούσα. Έτσι εκείνος προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Τον κάλεσα στο σπίτι της θείας μου και πήγαμε στο καθιστικό όπου ήταν η TV για να με βοηθήσει. Κάποια στιγμή, επέστρεψε με το παντελόνι του ανοιχτό. Το πέος του κρεμόταν έξω, και σοκαρίστηκα. Δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτό, και δεν συμπεριφέρθηκε αλλιώς. ‘Ετσι δεν είπα και εγώ τίποτα, παίζοντας το αδιάφορη. Ήμουν μόλις 13 ετών, και δεν είχα φιλήσει ούτε αγόρι! Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, αλλά επειδή συμπεριφερόταν φυσιολογικά, έπραξα το ίδιο. Συνέχισα να τον κοιτώ μόνο στα μάτια. Ποτέ δεν είχα ξαναδεί το πέος ενός άνδρα σε στύση. Δεν το είπα στη θεία μου».

spl940105_001.jpg

Όμως ο εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί. Μέρες μετά, η Έιπριλ έκανε ηλιοθεραπεία στην αυλή της θείας της, όταν την πλησίασε ξανά ο Κόλινς:

«Ένιωθα άνετη και ασφαλής. Κανείς δεν μπορούσε να έρθει εκεί. Κάποια στιγμή όμως, τον ένιωσα να με πλησιάζει από πίσω. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε γενικά. Σκέφτηκα πως τον είχα παρεξηγήσει. Μου ζήτησε να πάω μαζί του για να δείξει εικόνες από τα παρασκήνια του show που πρωταγωνιστούσε τότε. Με ρώτησε “σε πειράζει να νιώσω πιο άνετα;”. Τι να του έλεγα; Όταν επέστρεψε, ήταν εντελώς γυμνός. Τρόμαξα υπερβολικά. Καθόμουν στον καναπέ και σκεφτόμουν από μέσα μου “θεέ μου τι να κάνω;” Πανικοβλήθηκα. Το πέος του ήταν σε απόσταση αναπνοής από το αριστερό μου μάτι. Για καλή μου τύχη, η θεία μου γύρισε νωρίτερα, και την είδα να περπατά έξω από το παράθυρο. Όρμηξα έξω. Ένιωθα τόσο βρώμικη. Ήμουν έτοιμη να μπω στο ντους όταν τον είδα να έρχεται ντυμένος για να μιλήσει στη θεία μου για να της πει πως ήμουν στο διαμέρισμα του και όλα ήταν εντάξει, σαν να μην συνέβη τίποτα!»

Η Έιπριλ σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, ωστόσο παραδέχεται πως η εμπειρία της αυτή «επηρέασε τις σχέσεις και την σεξουαλικότητα μου!»



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top