«Έφυγε» η αδερφή της Ελένης Καστάνη – συντετριμμένη η ηθοποιός

Την αποχαιρέτησε στην Κρήτη, με σπαραχτικά λόγια

«Έφυγε» η αδερφή της Ελένης Καστάνη – συντετριμμένη η ηθοποιός

​Δύσκολες στιγμές περνά η Ελένη Καστάνη, καθώς η αδερφή της, Γιάννα, άφησε την τελευταία της πνοή! Μάλιστα, η ηθοποιός ταξίδεψε στην Κρήτη για την κηδεία, ενώ την αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια και συγκηνιτικά λόγια!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 55χρονη «έφυγε» την Δευτέρα, λόγω προβλήματος στην καρδιά. Η Γιάννα Καστάνη, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά, εργαζόταν στον ΟΤΕ Ηρακλείου Κρήτης και είχε βγει στη σύνταξη, ενώ ήταν ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (η τοπική οργάνωση του οποίου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση) και σύζυγος του πρώην προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου, Δήμου Ουρανού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Άγιο Τίτο του Ηρακλείου και η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Σητεία, όπου η Ελένη Καστάνη αποχαιρέτησε την αδερφή της με λόγια σπαραχτικά: «πού πας αδερφούλα μου; Ευαίσθητη αδερφούλα μου, ο μόνος άνθρωπος που μου είχε μείνει!», λέγεται ότι φώναζε η ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως η Ελένη Καστάνη είχε ιδιαίτερο δέσιμο με την αδερφή της, μετά και την αυτοκτονία του πατέρα τους, όταν εκείνες ήταν μικρές, ο οποίος, όπως έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός, ήπιε δηλητήριο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top