Στα δικαστήρια ο Χρήστος Δάντης με την πρώην του για ένα σπίτι στη Γ��υφάδα

«Ακόμα περιμένω να μου επιστρέψει τα χρήματά μου», λέει η Φ. Θεοδώρου

Στα δικαστήρια ο Χρήστος Δάντης με την πρώην του για ένα σπίτι στη Γλυφάδα

​Στα δικαστήρια θα βρεθούν για μια ακόμα φορά ο Χρήστος Δάντης και η πρώην σύζυγός του Φλώρα Θεοδώρου και ο λόγος είναι το διαμέρισμα στη Γλυφάδα, στο οποίο στέγαζαν τον έρωτά τους.

Μπορεί οι δύο καλλιτέχνες να έχουν χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, όμως ακόμα έχουν κάποιες οικονομικές διαφορές που δυστυχώς ενισχύουν τις προστριβές ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε όταν η Φλώρα Θεοδώρου ζήτησε από τον Χρήστο Δάντη να της επιστρέψει τα χρήματα που είχε δώσει η ίδια και η οικογένειά της για να αγοραστεί το σπίτι στη Γλυφάδα.

Το ακίνητο, αξίας 550.000 ευρώ, όταν έγιναν τα συμβόλαια γράφτηκε στο όνομα του Χρήστου Δάντη και η Φλώρα Θεοδώρου έδωσε το ποσό των 250.000 ευρώ για την αγορά του. Τα υπόλοιπα προήλθαν από δάνειο, που πήρε στο όνομά του ο τραγουδιστής.

Όταν λοιπόν μετά από ενάμιση χρόνο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, τέθηκε το θέμα για το σπίτι. Αρχικά προσπάθησαν να τακτοποιήσουν το ζήτημα εξωδικαστικά με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο δέσμευε τον Χρήστο Δάντη να πουλήσει το σπίτι και να επιστρέψει τα 250.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ και εκτός από 25.000 ευρώ που επέστρεψε στη Φλώρα Θεοδώρου, ο τραγουδιστής δεν έχει δώσει άλλα χρήματα.

Έτσι η τραγουδίστρια κατέφυγε στη Δικαιοσύνη, η οποία και απεφάνθη, ότι ο Χ. Δάντης πρέπει να πληρώσει το ποσό και του πρότεινε και τρόπους για να το κάνει αυτό. Ο τραγουδιστής όμως πριν από λίγο καιρό κατέθεσε αίτηση ανακοπής της συγκεκριμένης απόφασης, επικαλούμενος την οικονομική κρίση.

Η αίτηση αυτή σύμφωνα με τον συνήγορο της Φ. Θεοδώρου, Α. Κούγια, απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η ίδια η τραγουδίστρια, μιλώντας στην Real Life δεν διστάζει να εκφράσει την πικρία της.

«Είμαι σίγουρη ότι και ο Χρήστος ήξερε ποια θα ήταν η απόφαση του δικαστηρίου εκ των προτέρων. Δεν κατάλαβα γιατί επέλεξε να περάσουμε ξανά μια τόσο οδυνηρή διαδικασία. Δυστυχώς ακόμη περιμένω τα χρήματα που μου οφείλει ο πρώην σύζυγός μου εδώ και πέντε χρόνια. Ελπίζω πολύ σύντομα να μου επιστραφούν και να τελειώσει επιτέλους αυτή η ιστορία, γιατί είμαι σίγουρη ότι έχει κουράσει και τον ίδιο, όπως έχει κουράσει κι εμένα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top